Varėnoje surengs paskutinį žieminio slalomo varžybų etapą

„Varėnos automobilių sporto klubas“ artėjantį šeštadienį, vasario 4 dieną organizuoja ketvirtąjį ir paskutinį greituminio slalomo varžybų „Varėna 2016“ etapą.

„Varėna 2016“ ketvirtasis slalomo varžybų etapas vyks vasario 4 dieną Vydenių kaime.<br>Luko Misiūno nuotr.
„Varėna 2016“ ketvirtasis slalomo varžybų etapas vyks vasario 4 dieną Vydenių kaime.<br>Luko Misiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2017, 11:40 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:48 PM

Pirmi trys slalomo etapai sulaukė didelio dalyvių ir žiūrovų susidomėjimo, o šį kartą organizatoriai siūlo išbandyti naują trasą važiuojant per sniegą ir ledą.

Varžybose bus renkami geriausi priekiniais, galiniais, visais keturiais, taip pat „Laisvos“ ir „Retro“ klasių sportininkai. Beje, visi dalyviai startuos po du – bus įdomu varžovus aplenkti ne tik galutinėje rezultatų lentelėje, bet ir pačioje trasoje.

„Mes patys esame autosporto gerbėjai ir visas varžybas organizuojame tiek sau, tiek kitiems.

Žinome, kaip šio sporto gerbėjai nori pasimėgauti kitokiu važiavimu – slidžiu keliu ant sniego, plačiais, kartais staigiais posūkiais. Kodėl nepasidžiaugus žiema?

Taigi, ketvirto etapo trasa gerokai skirsis nuo praėjusių. Naująją trasą prižiūrime ir dalyviams joje iš anksto treniruotis neleidžiame. Varžybose visi bus lygūs“, – sako „Varėnos automobilių sporto klubo“ vadovas Jonas Keršys.

Ketvirtajame slalomo etape važiuos 60 dalyvių. Iš viso numatomi keturi įskaitiniai važiavimai: du viena trasa, du – kita. Organizatoriai didžiausią dėmesį skirs kokybei – įdomiai ir prižiūrėtai trasai, dalyvių ir žiūrovų saugumui.

Būtent dėl renginio kokybės ir ribojamas dalyvaujančių žmonių skaičius. Varžybas stebėti atvykusiems svečiams taip pat stengiamasi sukurti šventę: bus siūloma vietoje virta karšta baravykų sriuba, kepti bulviniai blynai ir kt.

„Dauguma dalyvių nesikeičia jau nuo pirmojo etapo. Viską darome iš idėjos, kupini entuziazmo, tad džiaugiamės puikiais žmonių vertinimais.

Varžybose dalyvauti gali ir naujokai: šį kartą bus apdovanojami tik šio, ketvirtojo, etapo laimėtojai, o bendra visų etapų apdovanojimų ceremonija ir šventė vyks kiek vėliau.

Įsitikinome, jog tokių trūksta ir tikrai pažadame ir 2017 metų varžybas. Ne tik slalomo – dar daugiau įdomių renginių“, – planais dalinosi J. Keršys.

„Varėna 2016“ ketvirtojo slalomo varžybų etapo pradžia vasario 4 dieną 9 valandą Varėnos rajone, Vydenių kaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.