A. Juknevičiui – išbandymų kupinas etapas: „Sudaužėm visus tris ratus, vieną teko skolintis“

„Na ir akmenynas“, – iškarto po trečiojo etapo finišo socialiniuose tinkluose rašė lenktynininkas Antanas Juknevičius.

A.Juknevičiui teko spręsti bėdas.<br>Dakaras.lt nuotr.
A.Juknevičiui teko spręsti bėdas.<br>Dakaras.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2020, 5:03 PM, atnaujinta Jan 7, 2020, 5:19 PM

A.Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio ekipažas trečiajame Dakaro lenktynių etape 427 kilometrus įveikė būdami 38-oje vietoje. Ekipažas starto iš 29-osios pozicijos bet vėliau nukrito į 34-ąją. Pravažiavus 101 kilometrą A.Juknevičiaus bėdos nesibaigė ir šis antrąjį kontrolinį punktą įveikė tik 46-as.

Vėliau A.Juknevičius ėmė gerinti pozicijas ir prieš pat finišą dar buvo pakilęs iki 34-osios pozicijos. Galiausiai finišo liniją A.Juknevičius kirto 38-oje vietoje.

„Bandydami aplenkti lėtesnius automobilius sudaužėm visus tris ratus, vieną dar teko pasiskolinti. Nuotaika gera, judam pirmyn“, – etapo įspūdžiais dalinosi lenktynininkas.

Saudo Arabijoje vykstančiame 42-ajame Dakaro ralyje antradienį lenktynininkai startavo ir finišavo Neome, apsukę dykumose 504 km lanką, kuriame greičio ruožas sudaro 427 kilometrus.

Jo metu lenktynininkai važiavo Jordanijos link ir pasiekė aukščiausią Dakaro ralio tašką, esantį 1400 m virš jūros lygio. Šis etapas buvo ilgiausias iš ligšiolinių, o didžiausias atstumas tarp kontrolės punktų siekė net 101 kilometrą, todėl rikiuotėje netrūko netikėtų rezultatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.