A. Gelažninkas: prasideda kova už būvį

Motociklų įskaitoje Dakare dalyvaujantis Arūnas Gelažninkas ketvirtadienį liko 32-oje vietoje. Lietuvai atstovaujantis motociklininkas skundėsi, kad teko kristi ir pasiklysti kopose.

A.Gelažninkas<br>A.Strumilos nuotr.
A.Gelažninkas<br>A.Strumilos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-07 14:17, atnaujinta 2021-01-07 17:22

„Šiandien greičio ruožo pradžioje daug klydau navigacijoje, nors važiuoti sekėsi tikrai gerai. Vėliau susidraugavau su kelio knyga ir pasivijau savo pagrindinius konkurentus, jau viskas atrodė gerai ir, likus 50 km iki finišo, kritau kopose... Išsiskleidė oro pagalvė, likusią kelio atkarpą teko važiuoti „robokopo“ stiliumi.

„Original by motul“ klasėje, galutinėje lentelėje nuo pirmojo atsilieku 7 min., bet dar galiu gauti baudą už greitį, o jis lyg ir nepaėmė kelio taško. Trumpai tariant, kova už būvį dar tik prasideda. Išsamiau pakomentuosiu grįžęs į bivaką“, – paskelbė savo „Facebook“ puslapyje A.Gelažninkas.

Preliminariai penktajame greičio ruože A.Gelažninkas atvažiavo trečias, į priekį užleisdamas čeką Romaną Krejci ir lyderį italą Maurizio Gerini. Lietuvis šiandien krito kopose.

Nuo „vienišių“ klasės lyderio preliminariais duomenimis lietuvis atsiliko 8 min 47 sek. Po penkių dienų vienišių klasėje A.Gelažninkas yra antras, nuo Gerini atsilieka 7 min 14 sek. Bendroje motociklų įskaitoje A.Gelažninkas yra 31 vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.