A. Jasikonis pradėjo dirbti su nauja komanda: jau susidūrė su iššūkiais, tačiau kitais metais tikisi geriausio

Po ilgo ir įdomaus 2021 m. MXGP pasaulio čempionato, „Gebben Van Venrooy Yamaha Racing“ komanda jau atkreipia dėmesį į 2022 m. sezoną. Jis prasidės Jungtinėje Karalystėje „Matterley Basin“ vasario 19 ir 20 d. Tai reiškia trumpesnį pasiruošimą nei įprastai, tačiau komanda nekantriai laukia naujojo sezono pradžios.

A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
C.Vlaanderenas<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
C.Vlaanderenas<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
A.Jasikonis<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 10:43 AM

Artėjant 2022 m. sezonui, komanda džiaugiasi galėdama pranešti, kad Calvinas Vlaanderenas liks komandoje jau trečius metus. Prie C.Vlaanderen labai stiprioje komandoje prisijungs Lietuvos motokroso žvaigždė Arminas Jasikonis. C.Vlaanderenas pratęsė sutartį su komanda vieneriems metams, A.Jasikonis irgi pasirašė vienerių metų sutartį.

Pastaruosius trejus metus A.Jasikonis atstovavo „Husqvarna MXGP“ komandai. Dabartinė komanda džiaugiasi galėdama pasveikinti jį „Yamaha“ šeimoje ir tikisi, kad 24 metų sportininkas išnaudos visas savo galimybes.

C.Vlaanderenas labai džiaugiasi, kad 2022 m. sezoną tęsia su „Gebben Van Venrooy Racing“.

„Per pastaruosius du sezonus išaugome kaip komanda ir iš kito sezono nesitikiu mažiau. Nors esame maža komanda, kartu dirbame tikrai gerai ir tikiu, kad turime viską. Mano tikslas yra gerai pasiruošti su komanda ir kitais metais eiti kovoti dėl prizinių vietų“, – teigė C.Vlaanderenas.

A.Jasikonis po ilgo laikotarpio gali paskelbti oficialias naujienas.

„Tai buvo įtemptas laikotarpis, bet esu labai dėkingas, kad galiu važiuoti šioje komandoje. Esu pasiruošęs kitiems metams ir tikrai apima šiltas jausmas, kad komanda yra tokia motyvuota ir tiek daug dirba su viskuo.

Tai suteikia man pasitikėjimo pasakyti, kad kitais metais daug padarysime. Su „Yamaha“ man teko iš karto važiuoti smėlėta ir nelygia trasa, bet motociklas buvo tikrai stabilus ir klausėsi manęs“, – akcentavo Lietuvos motokroso žvaigždė.

„Gebben Van Venrooy Racing“ komandos vadovas Klaasas Hattemas džiaugiasi 2022 m. MXGP sezono komanda.

„C.Vlaanderenas pratęsė kontraktą ir pradeda trečiąjį sezoną su „Gebben Van Venrooy Yamaha“ komanda. Be to, komandoje bus A.Jasikonis. Nepaisant jauno amžiaus, abu motociklininkai turi reikiamos patirties važiuojant 450 kub. cm tūrio motociklu. Esu įsitikinęs, kad 2022 m. galėsime nustebinti“, – kalbėjo K.Hattemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.