„Formulė 1“ paskelbė sprendimą – lenktynės į Rusiją niekada nebesugrįš

„Formulės 1“ generalinis direktorius Stefano Domenicali paskelbė, kad šios lenktynės niekada nebegrįš į Rusiją.

„Formulės 1“ generalinis direktorius Stefano Domenicali paskelbė, kad šios lenktynės niekada nebegrįš į Rusiją.<br>„Getty Images“ nuotr.
„Formulės 1“ generalinis direktorius Stefano Domenicali paskelbė, kad šios lenktynės niekada nebegrįš į Rusiją.<br>„Getty Images“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2022, 5:36 PM, atnaujinta Aug 22, 2022, 5:51 PM

Iki šiol kasmet Sočyje vykdavo „Grand Prix“ lenktynės, buvo planuota jas perkelti į Sankt Peterburgą, bet galiausiai Rusija išbraukta iš kalendoriaus dėl taikomų sankcijų pradėjus karą Ukrainoje.

„Visada tikėjau, kad niekada nereikia sakyti niekada. Tačiau šįkart galiu tvirtai pažadėti – daugiau su jais nebesiderėsime. Rusijoje daugiau nebus jokių lenktynių“, – sakė S.Domenicali, paklaustas apie galimybes sugrįžti į Rusiją.

Paprašytas pakomentuoti S.Domenicali poziciją, Rusijos „Grand Prix“ organizatorius Aleksejus Titovas naujienų agentūrai „Tass“ sakė: „Dabartinė situacija pasaulio sporte yra labai politizuota. Tai, ką jis pasakė, turi ryškų politinį atspalvį, kuris neturi nieko bendra su tikrąja sporto dvasia.“

„Mūsų santykių ateitis šiandien tikrai neaiški. Tolesniuose darbuose atsižvelgsime į S.Domenicali poziciją“, – sakė A.Titovas.

Išversta pagal www.grandpx.news.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.