Automobilių reklama: seksualumas ir humoras niekada netrukdo (video)

Siekdami kaip įmanoma labiau patraukti potencialių pirkėjų dėmesį automobilių gamintojai neriasi iš kailio kurdami įtaigias reklamas. Kartais persistengia, todėl įvairiose šalyse apstu pavyzdžių, kai televizijos kanalai atsisako transliuoti tokias reklamas dėl smurto propagavimo ar įžeidžiančio turinio.

JAV rinkoje pristatydami „Fiat 500 Abarth“, pasirinko jau seniai patikrintą būdą – seksualią gražuolę bei šmaikštų siužetą.<br>"YouTube"
JAV rinkoje pristatydami „Fiat 500 Abarth“, pasirinko jau seniai patikrintą būdą – seksualią gražuolę bei šmaikštų siužetą.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-02 17:04, atnaujinta 2018-03-18 12:41

Tačiau italai, JAV rinkoje pristatydami „Fiat 500 Abarth“, pasirinko jau seniai patikrintą būdą – seksualią gražuolę ir šmaikštų siužetą.

Efektas – stulbinantis. Vaizdo reklamą su supermodeliu iš Rumunijos Catrinel Menghia „Youtube“ peržiūrėjo beveik 9 milijonai internautų.

Kodėl? Matyt, ne todėl, kad labai rūpi pats „Fiat 500“ - kiekvienam smalsu pažiūrėti, kuo baigsis seksualios gražuolės ir drovaus vaikinuko flirtas gatvėje.

Nepaisant to, kad pats siužetas švelnus ir šmaikštus, Amerikoje atsirado aktyvistų, kurie mano, kad tokia perdėtai seksuali reklama griauna šeimos pamatus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.