Rudenį Lietuvoje debiutuosiantis naujasis 3 serijos „BMW Touring“ - kietas riešutėlis konkurentams?

Po triukšmingos visų BMW gerbėjų lauktos pasaulinės BMW 3 serijos sedano premjeros koncernas „BMW Group“ pristatė naują sėkmingiausios serijos modelį – penktosios kartos universalą „BMW Touring“, kuris jau rugsėjį pasirodys ir Lietuvoje. Gamintojai nusiteikę ambicingai – naujuoju BMW 3 serijos modeliu jie ruošiasi nustatyti naujus prestižinių vidutinių automobilių segmento standartus ir pranokti savo konkurentus.

Naujasis universalas pasižymės atletiška išvaizda, elegantiškomis linijomis, taip pat didesniu ekonomiškumu, didžiausiu erdvumu savo segmente ir daugiau patogumo suteikiančiomis funkcijomis.<br>Gamintojas
Naujasis universalas pasižymės atletiška išvaizda, elegantiškomis linijomis, taip pat didesniu ekonomiškumu, didžiausiu erdvumu savo segmente ir daugiau patogumo suteikiančiomis funkcijomis.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 2:28 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:30 AM

Naujasis universalas pasižymės atletiška išvaizda, elegantiškomis linijomis, taip pat didesniu ekonomiškumu, didžiausiu erdvumu savo segmente ir daugiau patogumo suteikiančiomis funkcijomis. Gamintojų teigimu, visi naujojo modelio privalumai suderinti su didžiausiu dinamiškumu segmente leis naujajam BMW 3 serijos Touring pralenkti savo konkurentus ir per ateinančius penkerius metus tapti populiariausiu savo segmento atstovu.

„BMW Group“ įsitikinę, jog naujasis 3 serijos „BMW Touring“ savo konkurentus „Audi A4 Avant“ ir „Mercedes-Benz C Class Estate“ pranoks techninėmis savybėmis ir ekonomiškumu.

Vienas didžiausių naujojo „BMW Touring“ privalumų, lyginant su jo pirmtakais ir konkurentais – erdvesnis salonas bei didesnis bagažo skyrius, kurio dydis siekia 495 litrus (arba daugiausiai šios klasės segmente). Daugiau patogumo suteikia ir 40/20/40 dalimis padalinama galinė sėdynė bei elektroniniu būdu atidaromas dviejų dalių bagažinės dangtis.

Naująjį BMW 3 serijos modelį pirkėjai galės rinktis su vienu iš trijų „BMW TwinPower Turbo“ variklių, pasižyminčių ypatingu ekonomiškumu ir mažu CO2 išmetimu. Pirkėjams bus siūlomi du dyzeliniai (4 cilindrų (148 AG) ir 6 cilindrų (258 AG) varikliai bei vienas benzininis agregatas - keturių cilindrų 245 AG.

Kaip ir 3 serijos BMW sedaną, šį modelį pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingus poreikius atitinkančių komplektacijų – „Sport“, „Modern“ ir „Luxury“, o mėgstantys sportinį vairavimo stilių galės rinktis M Sport komplektaciją.

Pirkėjai už papildo ą mokestį galės rinktis įvairias „BMW ConnectedDrive“ funkcijas – priekinių žibintų valdymo sistemą, spalvotą BMW ekraną, esantį prieš vairuotojo akis, aplinkos apžvalgos sistemą, naujausios kartos navigacijos sistemą, greičio ribojimo ženklų atpažinimo funkciją, nukrypimo nuo juostos perspėjimo sistemą, aktyvią kruizo kontrolę, aktyvią keleivių apsaugos sistemą ir kt.

Oficialios BMW atstovės Lietuvoje, bendrovės „Krasta auto“ direktorės Astos Bagdonavičienės teigimu, Lietuvoje naująjį 3 serijos „BMW Touring“ modelį bus galima užsisakyti nuo rugsėjo mėnesio ir jo kaina prasidės nuo 129 tūkstančių litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.