I. Slaboševičiūtė mes iššūkį vyrams lenktynių trasoje (video)

Nors buvusi „Iveta Racing“ komanda šiemet pakeitė pavadinimą ir tapo „Techninis projektas racing“, šios komandos narė Iveta Slaboševičiūtė pasiruošusi mesti iššūkį vyrams „Omnitel 1000 km lenktynių“ trasoje. Ši komanda - iš tiesų išskirtinė, mat jai atstovauja jauniausia varžybų mergina ir tai jauniausia mišri lenktynių komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2012, 8:16 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:46 AM

Komandoje prie Ivetos Slaboševičiūtės prisijungė Mantas Vaičiūnas, Remigijus Devainis ir Mindaugas Rudys. Tai jauni, ambicingi, ryžtingi sportininkai, kurie yra treniruojami vieno garsiausių lenkynių vadovų ir trenerių – Raimundo Slaboševičiaus.

„Tėčio patirtis, mūsų užsispyrimas ir ryžtas leis siekti geriausių rezultatų“, - įsitikinusi I. Slaboševičiūtė.

Ji – daugeliui jau pažįstama automobilių sporto atstovė. Savo sportinę karjerą pradėjusi nuo motorolerių varžybų, netrukus išvažiavo į ralio varžybų trasas ir pasisėmusi patirties iš savo tėčio, jau 2005 metais Iveta pradėjo pati vairuoti lenktyninį automobilį – startavo „1003 kilometrų“ bei „4 valandų“ lenktynėse.

Šiemet komanda lenktyniaus greitu ir gana ekonomišku „Volkswagen Polo“ automobiliu, kuris gali tapti netikėtu konkurentu bet kuriai kitai komandai.

Jaunų ir ambicingų vairuotojų rankose 35 numeriu pažymėtas „poliukas“ stengsis patvirtinti komandos šūkį – „Mes žinome kaip laimėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.