Avarija su laiminga pabaiga - į degalinę įlėkę autobusas ir sunkvežimis nieko nesužalojo (video)

Liepos 4 dieną degalinėje Orienburge (Rusija) degalus pylęs „Gazel“ vairuotojas nuo šiol šią dieną turėtų švęsti savo antrąjį gimtadienį. Po susidūrimo kelyje į degalinę tiesiog įlėkė KamAZ sunkvežimis ir keleivius vežęs autobusas. Vyras laimingo atsitiktinumo dėka atsidūrė tarp jų, o degalų žarna, nors ir išlėkė iš „Gazel“ bako angos, gaisro nesukėlė.

Degalus pylusiam vyrui pavyko išvengti ne tik tiesioginio KamAZ smūgio, bet ir smūgio po avarijos atsidariusiomis sunkvežimio durimis.<br>"YouTube"
Degalus pylusiam vyrui pavyko išvengti ne tik tiesioginio KamAZ smūgio, bet ir smūgio po avarijos atsidariusiomis sunkvežimio durimis.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 11:52 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:03 AM

Neįprasta avarija įvyko, rodos, visiškai nepavojingoje situacijoje. Mat KamAZ vairuotojas kažkodėl nusprendė apsisukti prieš pat keleivinio autobuso nosį trijų eismo juostų kelyje.

Pagrindiniu keliu važiavęs autobuso vairuotojas bandė išvengti susidūrimo ir suko dešinėn, tačiau buvo per vėlu: abi transporto priemonės po susidūrimo įskriejo į „Lukoil“ degalinę, trenkėsi į nedidelį sunkvežimį „Gazel“ bei lengvąjį automobilį.

Degalus pylusiam vyrui pavyko išvengti ne tik tiesioginio KamAZ smūgio, bet ir smūgio po avarijos atsidariusiomis sunkvežimio durimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.