Kaunietis magas užrištomis akimis kartingu įveikė 230 metrų trasą

Išradingais triukais garsėjantis 25 metų kaunietis magas ir mentalistas Nikolajus Jegorovas, prisistatantis sceniniu Nicholo Kino pseudonimu, penktadienio vakarą Kauno „Vilko“ pasiekė naują Lietuvos rekordą.

Kauniečio triukas sulaukė dėmesio.<br>P. Mantautas
Kauniečio triukas sulaukė dėmesio.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2012-08-31 22:04, atnaujinta 2018-03-17 00:44

Žiūrovų akivaizdoje akis užlipdęs karštu vašku, užsidėjęs metalinius akinius ir juodo audinio maišą ant galvos, vyras sėdo į kartingą ir sėkmingai įveikė tris trasos ratus – iš viso 230 metrų.

Pirmąjį N. Kinas be kliūčių nuvažiavo per 1 minutę ir 1 sekundę. Važiuodamas antrąjį ratą mentalistas užtruko 1 minutę ir 22 sekundes, nes du kartus atsitrenkęs į apsauginius bortus iš padangų, turėjo trumpam sustoti. Sukdamas trečiąjį ratą vyras stipriau paspaudė kartingo greičio pedalą ir trasoje užtruko vos 27 sekundes.

„Tai – tik triukas“, - po važiavimo iš susižavėjimo nuščiuvusiai publikai ištarė N.Kinas. Vyras tikino šiam rekordui intensyviai ruošėsi maždaug pusmetį.. Mažiausiai tris kartus per savaitę po kelias valandas jis leido kartodomo trasoje. Iš pradžių mėgino važiuoti prisimerkęs, vėliau užsimerktomis akimis.

Vašku akis jis užlipdė ir neperregimus akinius užsidėjo tik siekdamas rekordo. Važiuoti kartingu užrištomis akimis jis pasirinko todėl, kad iki šiol Lietuvoje to niekas nėra daręs.

Mentalistas tikino, jog norint atlikti šį triuką vien ilgų treniruočių nepakanka. Tam reikia turėti gerą atmintį, stiprią valią ir vidinių galių.

Magas iš Kauno jau anksčiau publiką yra stebinęs eidamas per ugnį, lankstydamas metalinius šaukštus ir šakutes, rydamas vinis. N. Kino pasirodymus yra stebėjusiu daugybės pasaulio šalių publika. Rusijoje ir Ukrainoje jis ypač išgarsėjo pernai jis dalyvaudamas vienos iš Ukrainos televizijų rengtame projekte, kuriame varžėsi magai. Į finalą iškopęs kaunietis buvo vienintelis projekte dalyvavęs užsienietis.

Milijonus televizijos žiūrovų kaunietis stebino įvairiais ekstremaliais pasirodymais, iš kurių įsimintiniausias – stovėjimas degančių šiaudų stirtoje. Joje vyras išbuvo 45 sekundes.

Artimiausiu metu N. Kinas sieks naujų rekordų. Didžiausias jaunojo mentalisto troškimas yra basomis kojomis perbėgti 101 metro atstumą per degančias žarijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.