Dėl užstrigusio pedalo moteris greitkeliu lėkė 190 km/val. greičiu

2011 metais pagaminto „Kia Sorento“ vairuotoja amerikietė Lori Ubelstad prieš savaitę nutikusį įvykį prisimins visą gyvenimą. Kai užstrigo jos visureigio greičio pedalas, ji net 100 kilometrų atstumą lėkė 170-190 kilometrų per valandą greičiu, kairiuoju kelkraščiu lenkė lėčiau važiuojančius automobilius ir iš Misūrio valstijos nulėkė į Ajovos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-02 10:11, atnaujinta 2018-03-17 00:24

Iš paskos važiuojantis policijos patrulių ekipažas niekuo negalėjo padėti įsibėgėjusiam visureigiui ir prie jo vairo sėdinčiai išsigandusiai moteriai.

Ji telefonu skambino bendruoju pagalbos telefonu, ir klausė, kaip sustoti. Jai buvo patarta vienu metu kirsti per greičio ir stabdžio pedalus.

Atrodo, tai padėjo, ir automobilis galų gale sustojo.

NBC televizijos apžvalgininkai juokauja, kad tokiu greičiu lėkusiai ir nė vienos mašinos nekliudžiusiai L. Ubelstad vieta - „Formulės-1“ komandoje.

„Kia Motors America“ išplatino pareiškimą, kad ištyrė aikštingąjį „Sorento“ ir nerado jokių priežasčių, dėl kurių galėjo nutikti toks gedimas. Tačiau pažadėjo tęsti pradėtą tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.