Naujos „Honda“ valdos - 800 kvadratinių metrų prekybos centre

Rugsėjo pradžioje apsilankę prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ turėjo likti mažumėlę nustebę - toje vietoje, kurioje iki šiol buvo „BMS Megapolis“ parduotuvė, nuo rugsėjo 4 dienos įsikūrė „Honda“ salonas.

Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

2012-09-05 08:00, atnaujinta 2018-03-16 23:03

Tai - ne tik pirmasis Lietuvoje naujų automobilių salonas, įsikūręs prekybos centre. Lankytojai gali susipažinti su itin plačia “Honda” gaminamos technikos gama - motociklai, bet ir „Honda Marine“ vandens transportas, „Honda Power Equipment“ sodo technika, generatoriai, vandens siurbliai, moto vežimėliai.

Bendrovės „Nippon Auto“ pardavimų vadovas Ignas Daublys portalui lrytas.lt sakė, jog šią vietą pasirinko neatsitiktinai: „Panoramos“ prekybos centras taikosi į aukštesnes nei vidutines pajamas gaunančius žmones. Tokia pat ir „Honda“ strategija - mūsų aukšto lygio technika skirta apie ją išmanantiems“.

„Esame įsitikinę, kad turėsime ką pasiūlyti visiems pirkėjams, nebūtinai ieškantiems naujo „Honda“ automobilio. Pavyzdžiui, naujame salone klientai ras net „Honda“ sniego valytuvą su hibridiniu varikliu“ – sako I. Daublys.

Šių metų pavasarį Oslo gatvėje didžiulį saloną atvėrusi ir ambicingus planus puoselėjant estų kapitalo įmonė „Nippon Auto“ sutartį dėl salono „Panoramoje“ pasirašė iki 2013 metų sausio vidurio. „Žiūrėsime, kaip seksis. Kol kas susidomejimas tikrai didelis“, - džiaugiasi I. Daublys.

„Nippon Auto“ - daugiau nei tik „Honda“ automobilių ar motociklų platintojas – po vienu stogu čia galima rasti visą „Honda“ asortimentą, todėl jei jūsų širdyje plazdena aistra „Honda“ prekės ženklui, maloniai kviečiame apsilankyti mūsų salone prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“, bei pagrindinėje būstinėje Vilniuje, Oslo g. 7.” – priduria Ignas Daublys.

„Honda“ yra didžiausias pasaulyje įvairaus tipo variklių ir motociklų gamintojas pasaulyje. Šios pozicijos neužleidžia nuo pat 1959 metų. Tai - septintas pagal dydį automobilių gamintojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.