Mažasis „Subaru BRZ“ įrodė savo saugumą testuose

JAV kelių saugos draudimo institutas (IIHS) „Subaru BRZ“ suteikė 2012 metų „Top Safety Pick“ įvertinimą. „Subaru“ išlieka vieninteliu automobilių gamintoju, pelniusiu 2012 m. IIHS „Top safety picks“ apdovanojimus visiems savo modeliams.

„Subaru“ išlieka vieninteliu automobilių gamintoju, pelniusiu 2012 m. IIHS „Top safety picks“ apdovanojimus visiems savo modeliams.<br>Gamintojas
„Subaru“ išlieka vieninteliu automobilių gamintoju, pelniusiu 2012 m. IIHS „Top safety picks“ apdovanojimus visiems savo modeliams.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 11:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:33 AM

Naujutėlaitis „Subaru BRZ“ buvo gerai įvertintas priekinio smūgio metu barjerui dengiant 40 proc. ploto, šoninio ir galinio smūgio bei apsivertimo vertinimuose.

„Pasirodžius BRZ, „Subaru“ sugrąžino nebrangų sportinį automobilį, o FHI inžinerija produktą pavertė ne tik įstabiu vairavimo malonumu, bet ir pelnė jam aukščiausius įvertinimus saugumo srityje,“ - sakė Thomas J. Dollas, „Subaru of America, Inc.“ viceprezidentas ir vykdantysis direktorius.

„Top Safety Pick“ apdovanojo tuos automobilius, kurie pagal IIHS testavimą geriausiai apsaugo keleivius sudaužius automobilio priekį, šonus, galą, o dabar ir automobiliui apsivertus, remiantis gerais reitingais kievienoje iš šių kategorijų. IIHS įvertinimai yra „geras“, „priimtinas“, „ribinis“ ir „prastas“, todėl „geras“ yra pats aukščiausias įvertinimas, kokį tik institutas gali suteikti. Laimėtojai taip pat privalo turėti elektroninę stabilumo kontrolę.

„Per trejus metus „Subaru“ yra vienintelis automobilių gamintojas, kuris išskirtinai laimi JAV kelių saugos draudimo instituto (IIHS) „Top Safety Pick“ apdovanojimus už kiekvieną sukurtą automobilį,“ – sakė instituto prezidentas Adrianas Lundas, - „Laimėti labai sunku, todėl mes labai vertiname „Subaru“ dėl jų pasirinkimo saugumą laikyti didžiausios svarbos prioritetu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.