„Seat“ automobiliai į Lietuvą bus importuojami tiesiogiai

Oficiali ir įgaliota „Seat“ automobilių atstovė Lietuvoje, bendrovė „Autojuta“ pasirašė tiesioginio bendradarbiavimo sutartį su „Seat S.A.“ ir nuo šiol automobilius į Lietuvą importuoja tiesiogiai. Iki šiol automobiliai buvo importuojami per regiono atstovybę Lenkijoje.

Nuo šiol „Seat“ automobiliai į Lietuvą bus tiekiami tiesiogiai iš gamyklos Ispanijoje.<br>Gamintojas
Nuo šiol „Seat“ automobiliai į Lietuvą bus tiekiami tiesiogiai iš gamyklos Ispanijoje.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-23 14:22, atnaujinta 2018-03-15 22:23

„Mums patiems pradėjus importuoti automobilius tiesiai iš Ispanijos pirkėjams galėsime pasiūlyti operatyvesnį užsakymų vykdymą ir, žinoma, palankesnes kainas“ - džiaugiasi „Autojuta“ padalinio vadovas Nerijus Gečas.

Nuo šiol „Seat“ automobiliai į Lietuvą bus tiekiami tiesiogiai iš gamyklos Ispanijoje.

Pirkėjų laukia ne tik platesnė modelių ir modifikacijų gama, bet ir greitesnis bei operatyvesnis naujų modelių įvedimas į rinką.

„Jau dabar jaučiame, kad daromės labiau įdomūs ne tik verslo klientams, bet ir privatiems pirkėjams,“ – mintimis dalinasi N. Gečas.

„Autojuta“ yra oficialus „Volkswagen“ ir „Audi“ automobilių pardavėjas, tačiau importuotojo teises įmonė gavo pirmą kartą.

„Tiesioginė sutartis su automobilių gamintoju – didelis įvertinimas ir tuo pačiu iššūkis mūsų įmonei. Tai rodo, kad mūsų potencialas ir nudirbti darbai Lietuvos rinkoje nelieka nepastebėti. Džiaugiamės, kad savo asortimente turime nemažą „Volkswagen“ koncerno įmonių produkcijos dalį. Tai ko gero perspektyviausias automobilių koncernas pasaulyje“ - šia proga sakė „Autojuta“ generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?