Kanadoje du „Subaru“ modeliai įvertinti geriausiai

Didžiausio tiražo Kanados žurnalas „The Car Guide“ kiekvienais metais nurodo geriausius automobilius keliose kategorijose. Apdovanojimas „Geriausias naujas automobilis 2013“ buvo skirtas „Subaru BRZ“, o nominacija „Geriausias pirkinys iki 50 000 dolerių“ atiteko „Subaru Outback“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2012, 3:33 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:19 PM

„Car Guide“ jau daugiau nei 47 metus laikomas geriausiu žurnalu apie automobilius Kanadoje, todėl sportinių automobilių entuziastai šį žurnalą pirmiausiai išgraibsto iš parduotuvių lentynų.

Skirtingas nominacijas skiria aštuoni apie automobilius rašantys Kanados žurnalistai.

Komisija atsižvelgia į keletą skirtingų kriterijų: kainą, dizainą, ekonomiškumą, komfortą, eksploatavimo išlaidas, valdymą, patikimumą ir likutinę pardavimo vertę.

Įdomumo dėlei galima palyginti, kad 50 tūkstančių Kanados dolerių yra 133 tūkstančiai litų, o pigiausias naujas "Outback" Lietuvoje kainuoja nuo 97 tūkstančių litų.

„Labai džiaugiuosi, kad šių pripažintų žurnalistų kolegija nusprendė, kad du mūsų modeliai pranašesni už kitus, todėl yra verti apdovanojimo tam tikrose kategorijose“, – kalbėjo Shiro Ohta, „Subaru Canada“ prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.