Slidžiame kelyje vilkiko puspriekabė gali tapti mirtį nešančiu įrankiu (video)

Žiemą, važiuojant slidžiu keliu ir sunkiomis eismo salygomis, kelionės sėkmė neretai priklauso ne nuo paties vairuotojo, bet nuo kitų eismo dalyvių. Tuo trečiadienį viename apsnigtame Rusijos kelyje akivaizdžiai galėjo įsitikinti VAZ automobilio vairuotojas, kurio tiesiogine prasme nuo kelio vos nenušlavė pradėjusi nevaldomai slysti vilkiko puspriekabė.

Lengvojo automobilio vairuotojas spėjo nukreipti mašiną link dešiniojo kelkraščio ir tik per plauką išvengė galingo priešpriešinio puspriekabės smūgio.<br>Youtube
Lengvojo automobilio vairuotojas spėjo nukreipti mašiną link dešiniojo kelkraščio ir tik per plauką išvengė galingo priešpriešinio puspriekabės smūgio.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2012, 11:41 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:58 PM

Lengvojo automobilio vairuotojas spėjo nukreipti mašiną link dešiniojo kelkraščio ir tik per plauką išvengė galingo priešpriešinio puspriekabės smūgio.

Galima numanyti, kas būtų likę iš „devintuko“ po kelioliką tonų sveriančios priekabos smūgio.

Todėl smūgio išvengęs vairuotojas net kuriam laikui sustojo šalikelėje norėdamas atgauti kvapą. Kiek pastovėjęs ir pasitaręs su bendrakeleiviu, nusprendė, kad iš jų stovėjimo bus mažai naudos ir nuvažiavo toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.