Vairavimo virtuozas Kenas Block'as kietas tik vaizdo klipuose? (video)

Amerikiečių numylėtiniui, vaizdo klipuose preciziniu tikslumu valdančio automobilį ir išdarinėjančio įvairius triukus, Kenui Block'ui niekaip nesiseka pademonstruoti savo talento tikrose varžybose, o ne tiksliai surežisiuotuose klipuose. Ne pirmą kartą jis tiesioge nebaigia trasos.

Varžybos vyksta trumpoje trasoje, kurios dalį sudaro asfaltas, dalį - žvyras ir tramplinas per daugiau nei dviejų metrų pločio griovį.<br>Organizatorius
Varžybos vyksta trumpoje trasoje, kurios dalį sudaro asfaltas, dalį - žvyras ir tramplinas per daugiau nei dviejų metrų pločio griovį.<br>Organizatorius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-04 23:40, atnaujinta 2018-03-15 16:58

Ne išimtis ir Amerikos lošimų sostinėje Las Vegase vykęs „Global RallyCross“ varžybų serijos finalas - jis vėl nepasiekė finišo.

Varžybų finale nugalėjo Tanneris Foustas, laimėdamas šią seriją jau antrus metus iš eilės.

Ši varžybų serija pradėta rengti 2010 metais.

Jos privalumas tas, kad varžybos vyksta trumpoje trasoje, kurios dalį sudaro asfaltas, dalį - žvyras ir tramplinas per daugiau nei dviejų metrų pločio griovį.

Nors sportininkai prisipažįsta, kad trasa yra pernelyg lėta, kliūtys pernelyg dirbtinos, žiūrovams toks lenktynių formatas yra labai patogus.

Meniškai susuktame vaizdo klipe matyti, jog gražių vaizdų šiose lenktynėse netrūksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.