Kaune atidaromas eismas Parodos gatve

Kauno policija informuoja, jog sekmadienį, gruodžio 2-ąją bus atnaujintas automobilių eismas rekonstruojama Parodos gatve. Pareigūnai praneša, kad keičiasi eismo tvarka, nuo Savanorių prospekto vykstantys vairuotojai privalės praleisti pagrindiniu keliu, nuo Vydūno alėjos sukančias transporto priemones.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 30, 2012, 3:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:47 PM

Ateinantį sekmadienį Kaune vis dar remontuojama Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir kiti automobiliai.

Policija informuoja, jog atidarius eismą, įkalnės apačioje bus įjungti šviesoforai (K. Donelaičio g. ir Parodos g. sankryžoje), o K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryžoje - pastatyti kelio ženklai.

Pareigūnai prašo vairuotojus atkreipti dėmesį į tai, kad pagrindinio kelio kryptis bus važiuojantiems nuo Parodos gatvės į Vydūno alėją ir iš Vydūno alėjos Parodos gatvės link. Artimiausiu metu šioje sankryžoje bus įjungtas šiuo metu rekonstruojamas šviesoforas. Kol neveiks šviesoforas, K. Petrausko gatvės ir Vydūno alėjossankryžoje nuo Savanorių prospekto bus įrengtas kelio ženklas „Važiuoti nesustojus draudžiama“.

Kol K. Petrausko gatvės ir Vydūno alėjos sankryžoje bus įjungtas šviesoforas, čia budės policijos ir susidarius spūstims, reguliuos eismą.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų būti atidiems, atkreipti dėmesį į kelio ženklus ir laikytis Kelių eismo taisyklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.