Vaikinas iš Lenkijos stebina gebėjimu vairuoti tik kojomis (video)

2006 metais automobilio avarijoje netekęs abiejų rankų vaikinas iš Lenkijos Bartoszas Ostalowskis visus stebina gebėjimu automobilį valdyti kojomis.

2006 metais automobilio avarijoje netekęs abiejų rankų vaikinas iš Lenkijos Bartoszas Ostalowskis visus stebina gebėjimu automobilį valdyti kojomis.<br>"YouTube"
2006 metais automobilio avarijoje netekęs abiejų rankų vaikinas iš Lenkijos Bartoszas Ostalowskis visus stebina gebėjimu automobilį valdyti kojomis.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2012, 4:09 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:10 PM

Jis yra tikras pavyzdys to, kaip užsibrėžto tikslo siekimas duoda vaisių.

Negana to, B. Ostalowskis ne tik važinėja savo malonumui, bet yra profesionalus lenktynininkas ir šonaslydžio virtuozas.

Netekęs rankų jis neatsisakė savo svajonės tapti ralistu: dabar jis dalyvauja Lenkijos nacionaliniame ralio čempionate ir taurės varžybose.

Be to, savo „Nissan Skyline GT-T R34“ nuolat dalyvauja ir šonasalydžio varžybose.

Vaizdo siužetas – apie tai. 

Kaip jam tai pavyksta? Jaunasis lenkas vairuoja automobilius su automatine pavarų dėže ir galimybe junginėti pavaras ant vairo esančiais mygtukais.

Specialus prie jo peties pritvirtintas įtaisas leidžia perjunginėti pavaras. B. Ostalowskis vairą laiko kaire koja, o abu greičio ir stabdžio pedalus kontroliuoja dešine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.