Latvijos policija važinėsis specialiais „Opel Combo“

Latvijos policijos seną automobilių parką Rygoje netrukus pakeis 40 naujų „Opel Combo“ 1,6 litro turbo dyzelinių automobilių. „Combo“ į Latvijos policijos rankas pradės keliauti 2012 metų gruodį. Automobilius pristatys autorizuotas „Opel“ atstovas „AutoBlitz“. Policijos užsakymas kol kas yra svarbiausias ir stambiausias „Combo“ automobilių užsakymas Baltijos šalyse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2012, 9:42 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:00 PM

Šie automobiliai policijos buvo pasirinkti dėl išskirtinių savybių, tokių kaip: išskirtiniai matmenys, suteikiantys daug erdvės automobilio salonui, įmontuotos pažangios saugos įranga ir ekonomiškumas – nedidelės kuro sąnaudos.

Naujieji, jau trečiosios kartos, „Opel Combo“ nustato naujus modelio įvairiapusiškumo standartus bei didžiuojasi klasėje geriausiais praktiškumo rezultatais dėl ko jis tampa lyderiu kompaktinių komercinių automobilių klasėje Europoje.

Dėka įvairiapusiškumo, naujasis „Combo“ praplečia „Opel“ produktų gamą – krovininio komercinio automobilio keleivinė versija puikiai tinka laisvalaikiui bei šeimai.

„Opel“ koncernas „Combo“ automobiliais prekiauja nuo 1985 metų, o ankstesnioji jų karta buvo gaminama ir parduodama nuo 2001-ųjų iki 2012-ųjų metų. Universalaus automobilio, skirto tiek laisvalaikiui, tiek šeimai, tiek komerciniams tikslams, koncepcija buvo ir vis dar yra labai populiarus. Net ir paskutiniaisiais gamybos metais naujojo „Combo“ pirmtakas vis dar buvo tarp trijų populiariausių savo klasės automobilių modelių Europos rinkose.

„Combo“ modeliai policijos reikmėms buvo pritaikyti ir galutinai įrengti Latvijoje, juose sukuriant specialią erdvę nusikaltėliams vežti. Taip pat automobiliuose buvo įmontuotos garso sirenos, žiburėliai ir papildoma, Latvijos policijai reikalinga ir adaptuota, GPS įranga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.