Naujas padangų komplektas – vienu mygtuko spustelėjimu

Bent trys žmonės Lietuvoje gali iš tiesų tikėti, kad stebuklai metų pabaigoje pildosi. Agnei Gideikaitei, Vytautui Šneideriui ir Vyteniui Malevskiui užteko paspausti vieną kompiuterio klavišą ir jie laimėjo po keturias naujutėlaites „Continental“ žiemines padangas.

"Continental" vadybininkas Baltijos šalyse D. Barcys (kairėje) tautos automobilį atspėjusiems laimingiesiems įteikė tris padangų komplektus.<br>M. Grinius
"Continental" vadybininkas Baltijos šalyse D. Barcys (kairėje) tautos automobilį atspėjusiems laimingiesiems įteikė tris padangų komplektus.<br>M. Grinius
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Dec 31, 2012, 12:15 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:32 AM

Šie trys laimingieji dalyvavo nesenai pasibaigusiuose „Tautos automobilio 2013“ rinkimuose ir balsavo už juose nugalėjusį „Audi A6 Allroad“ automobilį.

Tokios buvo konkurso sąlygos – trys laimingieji, kuriems atiteko 15 colių dydžio žieminės „Continental“ padangos, buvo renkami tik iš tų, kurie atspėjo tautos automobilio rinkimų nugalėtoją.

Kaip sakė konkursą surengusio Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius, iš visų balsavusių tokių buvo daugiau nei tūkstantis.

Iš viso už „Audi A6 Allroad“ buvo atiduota 11,5 tūkstančio balsų ir jis labai nedidele persvara aplenkė „Volvo V40“.

Padangų laimėtojai sutartinai teigė esą labai nustebinti tokio vertingo prizo. „Vienas mygtuko paspaudimas, ir jau turiu žiemos apavą automobiliui bent trims metams“, - džiaugėsi A. Gideikatė.

Kitas laimingasis prisipažino šiemet tik pirmą kartą dalyvavęs tautos automobilio rinkimuose ir pernelyg nesigilindamas į techninius dalykus atidavė savo balsą daugiausiai emocijų kėlusiam modeliui.

„Trys galimybės iš tūkstančio nėra jau taip mažai. Todėl savo tradiciją tęsime ir manome, kad tai paskatins žmones dar aktyviau dalyvauti konkurse“, - sakė Donatas Barcys, „Continental AG“ vadybininkas Baltijos šalyse, Baltarusijoje ir Kaliningrade.

Padangos buvo įteiktos bendrovėje „B.Samuolis Co.“, kuri prekiauja šio didžiausio Vokietijos padangų koncerno produkcija.

Pats Bronius Samuolis sakė nuolat balsuojantis rinkimuose, tačiau juokavo, kad savo sėkmės ir naujų padangų komplekto kaip nesulaukia, taip nesulaukia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.