Naujojo „Toyota Verso“ kaina - nuo 67 tūkstančių litų

Šio mėnesio antroje pusėje prekybos salonuose pasirodysiantis „Toyota Verso“ yra suprojektuotas ir gaminamas Europoje. Tad gamintojai tikisi, jog jis atitiks europiečių skonį.

Naujas „Verso“ gali būti komplektuojamas su penkiais varikliais: trimis dyzeliniais ir dviem benzininiais.<br>Gamintojas
Naujas „Verso“ gali būti komplektuojamas su penkiais varikliais: trimis dyzeliniais ir dviem benzininiais.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2013, 6:17 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:04 AM

Naujojo „Verso“ salone gausu naujų apdailos detalių. Be to, jis sudaro malonesnės aplinkos įspūdį, o glotni juoda dažyta apdaila pabrėžia viso salono kokybę. Viršutinė daiktadėžė dabar papuošta minkšta medžiaga, o durelių apdailos detalės, porankis ir vairas aptraukti „nappa“ oda.

Nors naujajame „Verso“ pritaikyti itin kompaktiški įrangos sprendimai, jis siūlo ypač erdvų saloną. Be to, jis išsiskiria didžiausiu klasėje atstumu (975 mm) tarp pirmosios ir antrosios sėdynių eilių.

„Toyota Easy Flat-7“ sėdynių sistema pasižymi net 32 skirtingomis sėdynių išdėstymo kombinacijomis. Ši sėdynių konstrukcija, kuriai būdingos atskiros sėdynės antrojoje ir trečiojoje eilėse bei 195 mm antrosios eilės sėdynių slankiojimo diapazonas, pripažinta kaip viena praktiškiausių ir lanksčiausių tarp rinkoje siūlomų sėdynių sistemų.

Nulenkus antrosios bei trečiosios eilės sėdynes ir suformavus lygų pagrindą, naujojo „Verso“ krovinių skyriaus talpa yra net 1575 mm ilgio ir 1430 mm pločio. Bagažinės talpa su visomis pakeltomis sėdynėmis sudaro 155 litrus.

Nulenkus trečiosios eilės sėdynes, ji padidėja iki 440 litrų.

Naujasis „Verso“ gali būti su „Skyview“ panoraminiu stogu per visą ilgį (2340 mm x 1280 mm). Pro šį stogą į naująjį saloną patenka daug daugiau šviesos, todėl sustiprinamas erdvaus salono įspūdis.

Naujasis modelis iš savo pirmtako perėmė keturių lygių komplektaciją. Tačiau dėl visiems modeliams būdingo patobulinto interjero ir platesnio standartinės įrangos sąrašo dabar užtikrinamas dar geresnis kainos ir kokybės santykis.

Naujajame „Verso“ gausu aktyviosios, pasyviosios ir pėsčiųjų saugos įrangos. 2009 m. pasirodęs dabartinis modelis pelnė maksimalų penkių žvaigždučių „Euro NCAP“ įvertinimą atliekant susidūrimo testus.

Naujas „Verso“ gali būti komplektuojamas su penkiais varikliais: trimis dyzeliniais ir dviem benzininiais.

Patobulintas 2 litrų dyzelinis variklis, komplektuojamas su 6 pavarų mechanine transmisija, užtikrina geresnį sukimo momentą žemų sūkių diapazone ir skleidžia mažesnį garsą degimo proceso metu.

Taip pat siūlomas 2,2 litrų „D-CAT“ dyzelinis variklis, kurio galia siekia 177 AG. Jis gali būti montuojamas su 6 pavarų mechanine arba 6 pavarų automatine transmisija (150 AG).

Naujajame „Verso“ gali būti montuojami ir 1,6 litro 132 AG bei 1,8 litro 147 AG benzininiai varikliai su „Valvematic“ technologija. Abu šie galios agregatai komplektuojami su 6 pavarų mechanine transmisija.

Naujojo „Verso“ kainos prasideda nuo 67 170 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.