Išradingi žiūrovai žiemos ralį stebėjo mirkdami karšto vandens kubile

Šeštadienį Utenoje startavusioje žiemos šventėje „Halls Winter Rally 2013“ žiūrovus stebino ne tik automobilių lenktynių akimirkos, bet ir vis didesnį išradingumą demonstruojantys aistruoliai. Vieni jų į įdomiausias trasos vietas dar išvakarėse atvyko kelioniais nameliais ant ratų (kemperiais). Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė Šeduikių kaimelyje karšto vandens kubile mirkstantys lenktynių stebėtojai.

Kubile mikrstantys ralio gerbėjai aistringai reaguodavo į efektingus automobilių šuolius ir slydimus.<br>M. Grinius
Kubile mikrstantys ralio gerbėjai aistringai reaguodavo į efektingus automobilių šuolius ir slydimus.<br>M. Grinius
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Jan 27, 2013, 2:25 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:31 AM

Maždaug 50 metrų nuo trasos ant kalnelio pastatę dvi atviras priekabas vyriškiai nuo pat šeštadienio ryto pradėjo ruoštis dienos renginiams ir šildyti vandenį kubile.

Kiti žiūrovai prie trasos pastatė savo kemperius ir leido laiką ne tik stebėdami lenktynes, bet ir leisdami laiką su draugais – kepdami šašlykus, virdami sriubas.

Daug kas žiemos švente naudojasi kaip proga pabūti gamtoje. Tam padeda ir itin palankus oras – Utenoje šiuo metu yra apie – 8 laipsnius šalčio, nėra vėjo, puikus matomumas ir daug sniego, kuris įspūdingai pakyla iš po lenktyninių automobilių ratų.

Daugiausia žiūrovų susirinko Šeduikių miestelyje esančioje zonoje, kur yra tramplinas, per kurį varžybų dalyvių mašinos per dieną pervažiuoja po keturis kartus, kaskart pakildamos į orą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.