„Opel Adam“ startas: per savaitę daugiau nei 20 tūkstančių užsakymų

Naujas mažasis automobilis iš Eizenacho dėl savo išskirtinio dizaino, versijų įvairovės bei technologijų sulaukė didelio susidomėjimo. Praėjus vos vienai savaitei nuo „Opel ADAM” prekybos starto, jo užsakymų skaičius jau viršijo 20 tūkst. – dauguma jų sulaukiama Vokietijoje.

"Opel Adam" užsakymų kiekis viršijo pačių gamintojų prognozes.<br>Gamintojas
"Opel Adam" užsakymų kiekis viršijo pačių gamintojų prognozes.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-02 12:04, atnaujinta 2018-03-12 18:17

„Tai puikus mūsų mažojo, gyvenimo būdą pabrėžiančio automobilio iš Eizenacho startas, be to, tai tik pirmieji jo žingsniai Europos rinkoje. ADAM rezultatai kelia malonų jaudulį ir jis tampa naujuoju mūsų prekės ženklo ambasadoriumi”, – sako Tomas Sedranas, „Opel” valdybos pirmininko pavaduotojas.

„ADAM“ sėkmės istorija prasidėjo nuo pat jo premjeros Paryžiaus automobilių parodoje praėjusių metų spalį.

Tik debiutavęs, „Auto Zeitung“ žurnalo apie automobilius skaitytojų, „ADAM“ buvo išrinktas geriausiu miesto automobiliu. Žurnalo „Auto Motor und Sport‘s“ vykdytoje apklausoje, mažasis „Opel“ automobilis, gyvenimo būdą pabrėžiančioje kategorijoje, aplenkė visus konkurentus.

Vienas didžiausių „ADAM“ privalumų – versijų įvairovė. Nėra nei vieno kito tokio modelio, kuris šiame segmente galėtų pasiūlyti 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. salono interjero skirtingų kombinacijų – įvairių spalvų, ratlankių, detalių, salono lubų dekoro – pasirinkimą.

Tomas Sedranas pabrėžia, kad visi kas užsisako "ADAM", gali būti tikri, kad niekuomet nepamatys identiškos versijos, nes kiekvienas šis automobilis yra unikalus.

Automobilyje įdiegtos naujausios technologijos bei funkcijos yra patrauklios klientams. Informacinė pramoginė sistema „IntelliLink“ leis lengvai naudotis interneto galimybėmis, integruos išmanųjį telefoną (naudojant „Android” ar „Apple iOS” operacines sistemas).

Visai netrukus bus prieinama inovatyvi balso atpažinimo „Apple Siri“ programa su nauja „Eyes Free“ funkcija, leidžiančia naudotis šios programos privalumais neatitraukus akių nuo kelio.

Gyvenimo būdą atspindintis automobilis siūlo daug inovatyvių sprendimų, kurie anksčiau buvo galimi tik aukštesnės klasės modeliuose. Naujos kartos automatinis automobilio statymo asistentas, šildomas vairaratis, šoninės kliūties įspėjimo funkcija, integruotas dviračio laikiklis „Flex Fix“ – visa tai siūloma su "ADAM" ir yra unikalu mažų automobilių segmente.

„Opel” europietiškų modelių pasiūla tęsiasi.

Kitas naujokas – elegantiškas kabrioletas „Cascada“ jau prie starto linijos, o prekybos atstovų salonuose pasirodys pirmame šių metų pusmetyje. Nuo 2012 iki 2016 metų, „Opel“ rinkai iš viso pristatys 23 naujus modelius bei 13 naujų variklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.