Po suktuko kelyje rusas pusę kilometro važiavo atbulas ir net aplenkė vilkiką

Į interneto erdvę patenkantys vaizdai, kuriuose užfiksuotas vairuotojų elgesys kritinėse situacijose, galėtų tapti puikia studija psichologams. Kodėl vienu ar kitu atveju vairuotojas nusprendžia pasielgti būtent taip? Kartais, rodos, visiškai priešingai loginiam mąstymui. Šiame vaizdo siužete nufilmuota situacija - tipinis pavyzdys.

„Originalusis“ vairuotojas sugebėjo slidžiu keliu atbulas nuvažiuoti maždaug puskilometrį ir dar aplenkti tą pačia kryptimi važiuojantį viliką su puspriekabe.<br>"YouTube"
„Originalusis“ vairuotojas sugebėjo slidžiu keliu atbulas nuvažiuoti maždaug puskilometrį ir dar aplenkti tą pačia kryptimi važiuojantį viliką su puspriekabe.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2013, 12:49 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:37 PM

Slidžiame kelyje nesuvaldęs mašinos ir jame apsisukęs 180 laipsnių, lengvojo automobilio vairuotojas ne sustojo (taip būtų padarę daugelis), bet įjungė atgalinę pavarą ir važiavo toliau atbulas.

Jis net tik šiaip pavažiavo nedidelį atstumą - tai būtų galima paaiškinti patirtu stresu ir susijaudinimu.

„Originalusis“ vairuotojas sugebėjo slidžiu keliu atbulas nuvažiuoti maždaug puskilometrį ir net aplenkti tą pačia kryptimi važiuojantį vilkiką su puspriekabe.

Tik paskui, aptikęs platų kelių susijungimą ir pastovėjęs kurį laiką, vairuotojas apsisuko ir nuvažiavo toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.