Kovoje su sraigtasparniu ir „britva“ sudaužė „Lamborghini Murcielago Versace“ (video)

Absoliuti dauguma itin reto „Lamborghini Murcielago Versace Edition“, kurių pagaminta vos 20 vienetų, savininkų su šiuo automobilių elgtųsi itin atsargiai. Juk jo vertė laikui bėgant tik auga. Tačiau vienas šio retojo automobilio savininkų sutiko įsitraukti į keistą avantiūrą - lenktyniauti su dviem radijo bangomis valdomais sraigtasparniais ir dviem „britvom“. 

„Lamborghini Murcielago“ trasoje įrodė savo pranašumą prieš sraigtasparnius bei du „Suzuki GSX-R1000s“, tačiau buvo žiauriai sumaltas.<br>"YoyTube"
„Lamborghini Murcielago“ trasoje įrodė savo pranašumą prieš sraigtasparnius bei du „Suzuki GSX-R1000s“, tačiau buvo žiauriai sumaltas.<br>"YoyTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:56 AM

Keistos varžybos baigėsi liūdnai - laiku nesusigaudęs, kur baigiasi nenaudojamas lėktuvų pakilimo takas, nesuvaldęs superautomobilio, „Lamborghini“ vairuotojas jį smarkiai sudaužė.

Įdomiausia, kad varžybos vyko radijo bangomis valdomus sraigtasparnius gaminančios „Align-Trex“ bendrovės iniciatyva, kuriai, spendžiant pagal registracijos numerius, ir priklauso retas „Lamborghini“.

Jie norėjo įsitikinti savo gaminio galimybėmis: ar žaislinis sraigtasparnis gali būti greitesnis už dvi „britvas“ ir „Lamborghini“.

Per lenktynes „Lamborghini Murcielago“, varomas 640 AG variklio, įrodė savo pranašumą prieš sraigtasparnius „Trex 800 Trekker“ ir „Gimbal 800“ bei „Suzuki GSX-R1000s“.

Tačiau ši pergalė vargu ar labai nudžiugino savo „Lamborghini“ žiauriai sumalusį savininką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.