Viceministru tapęs lenktynininkas S. Girdauskas dar žada nustebinti užsieniečius

Vakar Susisiekimo ministerijos viceministru tapęs daugkartinis Lietuvos ralio čempionas Saulius Girdauskas žada dar nustebinti varžovus ir kolegas. „Kaip tik su kolega juokavome, kad varžovams įspūdį padarytų, pavyzdžiui, „Raid Polski“ važiuojantis viceministras, bet darbų atrodo tiek daug, kad net nėra laiko mąstyti apie lenktynes“, - portalui lrytas.lt pasakojo lenktynininkas.

Viceministras S. Girdauskas 14 kartų yra tapęs Lietuvos automobilių sporto čempionu: 9 kartus - ralio ir 5 kartus - kartingo.<br>V. Ščiavinskas
Viceministras S. Girdauskas 14 kartų yra tapęs Lietuvos automobilių sporto čempionu: 9 kartus - ralio ir 5 kartus - kartingo.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Feb 6, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:56 AM

Atsakingas už šalies geležinkelius ir Klaipėdos jūrų uostą, S. Girdauskas neslepia, kad apie ralio varžybas kol kas negalvoja.

 „Dėl to ir nestartavau šių metų žiemos ralyje, nežinau, kaip bus ateityje. Jeigu pavyks suderinti atostogas ir ralį, dar nustebinsiu ne vieną“, - kalba jis.

Paklaustas, ar nesijaučia pernelyg jaunas užimti viceminstro pareigas, S. Girdauskas atsakė, kad jo amžius yra labai darbinis, o ministerijoje jis matęs daug jaunų veidų.

„Svarbu, ne amžius, bet tai, kaip sugebi atlikti užduotį“, - kalba naujasis viceministras.

42-ejų S. Girdauskas studijavo Kauno technologijos universitete, jis 14 kartų yra tapęs Lietuvos automobilių sporto čempionu: 9 kartus - ralio ir 5 kartus - kartingo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.