„Opel Zafira Tourer“ su 1,6 litro dyzeliniu varikliu - taupiausias septynvietis

Ženevos automobilių parodoje „Opel“ pristatys naujos kartos dyzelinį 1,6 litro „ECOTEC“ variklį, kuris bus montuojamos į „Zafira Tourer“ vienatūrį. Šis naujas 139 AG agregatas leidžia „Zafira Tourer“ būti rekordininku: jis sunaudos tik 4,1 litro dyzelino. Joks kitas kompaktiškas vienatūris negali pasiūlyti tokio sukimo momento, efektyvumo (maksimalus greitis 193 km/val.) ir degalų ekonomijos derinio.

„Opel“ ir toliau didina „Zafira Tourer“ versijų įvairovę, papildydamas ją naujausiomis vokiečių inžinierių technologijomis<br>Gamintojas
„Opel“ ir toliau didina „Zafira Tourer“ versijų įvairovę, papildydamas ją naujausiomis vokiečių inžinierių technologijomis<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-14 13:00, atnaujinta 2018-03-11 22:29

Naujas, modernus, keturių cilindrų „Opel“ 1,6 l dyzelinis variklis pasižymi ne tik didžiule jėga ir sukimo momentu, bet ir sumažėjusia vibracija, skleidžiamo triukšmo lygiu.

Naujas 1,6 litro dyzelinis variklis ir inovatyvus variklio valdymo blokas buvo kurtas drauge su tarptautine inžinierių komanda iš Turino, Riuselsheimo ir JAV.

Šis agregatas praplečia variklių gamą siūlomą su „Zafira Tourer“ modeliais, tad šį automobilį galima rinktis su vienu iš penkių dyzelinių, tarp jų ir 2,0 l 143 kW/195 AG „BiTurbo CDTI“ varikliu, vienu iš keturių benzininių agregatų bei LPG ar CNG variantus. Toks platus variklių variantų pasirinkimas leidžia įtikti įvairių poreikių klientams.

„Opel“ ir toliau didina „Zafira Tourer“ versijų įvairovę, papildydamas ją naujausiomis vokiečių inžinierių technologijomis“, – sako Maikas Ablesonas, „Opel“ valdybos narys bei „GM Europe“ inžinerijos vice prezidentas. „Naujos kartos 1,6 l CDTI „ECOTEC“ variklis ne tik ekologiškiausias visų laikų „Opel“ agregatų, tačiau jis mūsų „Zafira Tourer“ modelį daro dar patrauklesnį: joks kitas septynvietis automobilis nepasiūlys tokio efektyvumo, įspūdingai mažų degalų sąnaudų bei aukščiausios klasės patogumo.“

Ne vieną apdovanojimą pelniusi „Opel Zafira Tourer“ (vienas paskutiniųjų Europos skaitytojų skirtas „Auksinis Vairas 2012“), klientams siūlo aukščiausios klasės, universalią salono atmosferą bei naujausių technologijų derinį. Kai kurios moderniausios saugą bei komfortą teikiančios technologijos yra unikalios šiame segmente.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.