Kauno vairuotojų laukia mėnesis pragaro

Trečiadienio rytą Kauno vairuotojai sulaukė nemalonaus siurprizo. Eismas viena pagrindinių transporto arterijų — Č. Radzinausko tiltu — vėl apribotas. Tilto dalis uždaryta remontui, nes įlūžo deformacinis pjūvis. Pažeista konstrukcija jungia krantinės atramą su tilto perdanga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 6, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:18 PM

Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) Tiltų skyriaus vedėjo pavaduotoja Gortensija Pumputytė lrytas.lt patvirtino, kad tiltas bus remontuojamas iki balandžio 1 dienos.

„Tiltu vyksta labai intensyvus eismas, todėl ir apkrovos didelės. Tiltą remontavome ir pernai, ir užpernai, tačiau neatlaikiusios konstrukcijos nelietėme, nes tuomet ji buvo sveika. O šios žiemos jau neatlaikė. Nėra nieko amžino“, - sakė G. Pumputytė.

Specialistės teigimu, kol kas remontui uždaryta tik viena eismo juosta. Tačiau to pakako, kad trečiadienio rytą susidarytų maždaug kilometro ilgio spūstis.

Tilto remontas kainuos apie 300 tūkstančių litų, darbus atliks „Kauno tiltai“. Ši įmonė tiltą tvarkė 2011 ir 2012 metais.

„Tiltu eismas labai intensyvus, todėl nuspėti, kada prireiks naujo remonto labai sunku“, - sakė G. Pumputytė.

Č. Radzinausko tiltas – svarbi magistralės „Via Baltica“ dalis. Nemuno krantus sujungusiu statiniu kasdien pravažiuoja tūkstančiai lengvųjų automobilių ir krovinius gabenančių vilkikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.