Naujos „Dunlop Sport BluResponse“ padangos privalumai - šlapiame kelyje

„Dunlop“, viena pasaulyje pirmaujančių galingų ir labai galingų automobilių padangų gamintojų, paskelbė išleidžianti naują padangų seriją. Naujoji vasarinė lengvųjų automobilių padanga „Sport BluResponse“ pasižymi įspūdingais privalumais, įskaitant puikų sukibimą su šlapia danga ir gerą ridą, taip pat padeda sutaupyti degalų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 7:22 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:19 AM

Padanga, kurios pasipriešinimas riedėjimui atitinka Europos B1, o sukibimas su šlapia danga – A2 klasę, šiuo metu yra viena iš geriausiai įvertintų padangų rinkoje.

„Neseniai atlikti „Dunlop“ vartotojų tyrimai atskleidė, kad rinkdamiesi naują padangą, dauguma vartotojų pirmiausia atkreipia dėmesį į prekės ženklą, paskui į sukibimą su šlapia danga, nes šis rodiklis atspindi saugos savybes, ir galiausiai į degalų naudojimo efektyvumą“, – teigė „Dunlop“ prekės ženklo vykdomasis direktorius Sanjay Khanna.

Todėl „Dunlop“ su naująja „Sport BluResponse“ padanga tampa svarbiu rinkos žaidėju.

„Mes nebūtume „Dunlop“, jeigu neskirtume daugiau dėmesio visoms padangų savybėms, ne tik toms, kurios apibrėžtos ženklinimo klasėmis. Nepriklausomų TÜV SUD bandymų rezultatai aiškiai rodo, kad aukšti ženklinamieji įvertinimai anaiptol nereiškia prastesnių kitų svarbių padangos savybių“, - kalba jis.

Naujosios „Sport BluResponse“ protektoriuje esantys dideli centriniai grioveliai veiksmingai šalina vandenį važiuojant šlapia danga, ypač dideliu greičiu, o tai padeda išvengti slydimo vandens sluoksniu rizikos.

Palyginti su kelių pagrindinių konkurentų padangomis, naujosios „Dunlop“ stabdymo kelias yra iki 3 metrų trumpesnis nei išbandytų konkurentų padangų rezultatų vidurkis.

„Sport BluResponse“ taip pat pranašesnė valdymu ant šlapios dangos, nes atitinkamas jos rezultatas yra iki 3 proc. geresnis nei išbandytų konkurentų padangų rezultatų vidurkis.

Dėl mažai šilumos išskiriančio apatinio gumos mišinio sluoksnio ir optimizuotos formos bei konstrukcijos gerokai sumažėja ir naujosios „Sport BluResponse“ padangos pasipriešinimas riedėjimui.

Palyginti su pirmtake, „Sport BluResponse“ pasipriešinimas riedėjimui yra 30 proc. mažesnis, todėl naujoji padanga atitinka B klasę pagal europinę ženklinimo sistemą.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.