Stilingasis „Opel Adam“ debiutuoja Lietuvoje: kaina nuo 35 tūkstančių litų

Naujasis „Opel” mažylis „Adam“ jau nuo balandžio 2 dienos pasirodys prekybos atstovų salonuose Baltijos šalyse. Jo  kaina prasideda nuo 35 210 tūkst. litų, ir tai padės šiam modeliui tapti stipriu varžovu šiame segmente. "Adam" su stilinga JAM komplektacija galima rinktis nuo 42 114 tūkst. litų, su romantiška GALM versija nuo 43 840 tūkst. litų, o su sportiška SLAM – nuo 44 876 tūkst. litų.

„Adam“ galima rinktis iš 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. vidaus skirtingų kombinacijų – to nesiūlo joks kitas automobilių gamintojas šioje klasėje.<br>M. Grinius
„Adam“ galima rinktis iš 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. vidaus skirtingų kombinacijų – to nesiūlo joks kitas automobilių gamintojas šioje klasėje.<br>M. Grinius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2013, 12:47 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:31 AM

Modernią „IntelliLink“ pramoginę – informacinę sistemą galima rinktis nuo 1035 litų. Klientai galės rinktis ir galingesnius variklius nei siūloma bazinėje versijoje – 87 AG variklis papildomai kainuos 1553 litus, o 100 AG – 3106 litus.

Opel ADAM”: individualumo čempionas integruojantis išmanius telefonus

ADAM galima rinktis iš 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. vidaus skirtingų kombinacijų – to nesiūlo joks kitas automobilių gamintojas šioje klasėje. Žavus, gyvenimo būdą atspindintis triduris automobilis puikiai dera miesto erdvėje. ADAM malonu važiuoti ir užmiestyje, dėl tam tikrų važiuoklės ir vairo sistemos nustatymų, suteikiančių manevringumo.

ADAM salone telpa 4 keleiviai, kurie gali mėgautis aukštos kokybės atmosfera, naujausiomis technologijomis, būdingomis aukštesnės klasės automobiliams.

Nauja „IntelliLink“ sistema puikiai veikia tiek su „Android“, tiek ir su „Apple iOS“ operacinę sistemą turinčiais telefonais.

Inovatyvi „Apple“ programinės įrangos balso atpažinimo „Siri Eyes Free” funkcija bus galima visai netrukus.

Kitos funkcijos taip pat paverčia ADAM puikiu miesto pagalbininku – tai yra naujos kartos „Park Assist” sistema, kuri automatiškai pastato automobilį aikštelėje, „Side Blind Spot” įranga įspėjanti apie nematomą kliūtį šone, naujos kartos vairo stiprintuvas su „City” funkcija bei į galinį bamperį integruotas „FlexFix“ dviračių laikiklis.

ADAM mažųjų automobilių segmente pristato „Opel“ dizaino filosofiją – „skulptūriškas meniškumas ir vokiška precizika“. Iš kitų šio segmento modelių, ADAM išsiskiria tvirtomis, ryškiomis ir galingomis proporcijomis – visa tai priešinasi retro stiliaus tendencijoms.

Rinkos ekspertai prognozuoja, kad gyvenimo stilių pabrėžiančių automobilių poreikis didės ir sekančiais metais. Nuo 2000 m., mažų automobilių (ilgis apie 3,70 m) pardavimai Europoje išaugo iki 30 proc., o vidutinio dydžio automobilių (ilgis iki 4 m) pardavimai augo net 110 proc. „Opel“ ir toliau ketina plėsti savo, sparčiai augančių mažų automobilių, rinkos dalį su ADAM, kurių užsakymų skaičius Europoje nuo sausio mėnesio, jau perkopė 30 tūkst.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.