Kiekvienam savo: erdvesnė „Fiat Panda“ kainuos mažiau nei stilingasis „Opel Adam“

Apvalesnėmis nei pirmtakės formomis, erdvumu ir patogumu pasižyminti naujoji „Fiat Panda“ - jau Lietuvoje. Automobilį galima užsisakyti visuose įgaliotosios „Fiat“ atstovės Baltijos šalyse, bendrovės „Autobrava“ salonuose. Naujosios „Fiat Panda“ kaina prasideda nuo 32 588 litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 2:01 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:04 AM

„Manevringumas, patogumas ir salono erdvumas - tai esminiai naujosios „Fiat Panda“ bruožai. Juos turėtų įvertinti pakankamai didelio miesto automobilio ieškantys pirkėjai. Legendinė „Panda“ gali pasigirti ilgamečiu populiarumu visoje Europoje, tad tikimės, kad ir šis modelis tęs sėkmingą istoriją“, - sako „Autobrava“ direktorius Renaldas Gineika.

Kaip teigia gamintojai, naujosios „Fiat Panda“ dizaino išskirtinumas yra apvalumas, kuris kartu yra funkcionalus - apvalūs automobilio kampai išvaizdai suteikia elegantiškumo ir tuo pačiu keleiviams leidžia mėgautis salono erdvumu.

Norintys įsigyti naująją „Fiat Panda“ gali rinktis iš keturių variklių – aplinkai draugiško 1,2 litro suskystintomis naftos dujomis (SND/LPG) varomo 69 AG, keturių cilindrų 1,2 litro (69 AG), dviejų cilindrų 0,9 litro (85 AG) „TwinAir“ benzininių arba ekonomiško 1,3 litro (75 AG) turbodyzelinio „MultiJet“.

Kurdamas šį automobilį „Fiat Group Automobiles“ koncernas ypatingą dėmesį skyrė vairuotojo ir keleivių patogumui tiek važinėjant mieste, tiek ilgesnėse kelionėse.

„Panda“ priekinės sėdynės yra plonos, todėl gale sėdintiems keleiviams lieka daugiau erdvės kojoms (reguliuojamos sėdynės juda 21 cm horizontaliai ir 6 cm vertikaliai). Patogumą taip pat užtikrina net 14 daiktams susidėti skirtų vietų automobilio salone ir net iki 870 litrų talpos padidinama bagažinė.

Naujosios „Fiat Panda“ komplektaciją pirkėjai gali rinktis ir pagal savo individualius poreikius, skonį ar vairavimo būdą.

Stiliui ir jo datelėms bei pramoginėms sistemoms ypatingą dėmesį skiriantiems vairuotojams siūloma „Pop“ komplektacija.

Aukštesnio lygio patogumą ir saugumą vertinantiems vairuotojams - „Easy“, automobilio išorės dizaino detales ir jų sukuriamą išskirtinumą mėgstantiems pirkėjams - „Lounge“, o nuotykius ir pasivažinėjimą užmiestyje planuojantiems „Fiat Panda“ pirkėjams siūloma rinktis „Trekking“ komplektaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.