Ar koncepcinis „Subaru WRX“ sugrąžins gamintojui prarastą veidą? (video)

Patikimus, visais keturiais ratais varomus automobilius gaminančią „Subaru“ pastaruoju metu tarsi buvo ištikusi žanro krizė - sukurti vienas už kitą negražesni modeliai (vainikuoti „Tribeca“ pabaisos) be jokios vieningos dizaino idėjos. „Subaru“ automobiliai tarsi prarado savo veidą, nes kiekvienas modelis neturi nieko bendra su kitais. Tačiau Niujorko parodoje pristatytas koncepcinis „Subaru WRX“ suteikia vilčių, kad ilgai miegoję šių automobilių dizaineriai pagaliau pabudo.

Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Apr 3, 2013, 3:19 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:56 PM

Smagiausia, kad naujasis „Subaru WRX“ iš esmės nesiskiria nuo to modelio, kurio nuotraukos dar prieš parodą nutekėjo į internetą.

Nors dar nėra patvirtinta, kada šis modelis bus gaminamas, įspūdingasis „Subaru WRX“ turėtų užimti išskirtinę vietą šio gamintojo modelių tarpe. Panašiai, kaip „Nissan GT-R“.

Mėlyna spalva nudažytas raumeningas ir agresyvus „Subaru WRX“ - akivaizdi aliuzija į pergales pasaulio ralio čempionatuose skynusią „Impreza WRC“.

Nors koncepcinis modelis yra šiek tiek mažesnis nei „Impreza“, tačiau dėl pačiuose kėbulo kampuose sumontuotų ratų automobilio bazė yra ilgesnė ir platesnė.

Kaip ir kiti „Subaru“ sportiniai modeliai, naujasis bus varomas turbininio variklio ir, žinoma, visais keturiais ratais.

Automobilių pasaulio užkulisiuose kalbama, kad šis modelis gamybai bus paruoštas jau šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.