Dyzelinis „Subaru Outback“ - jau ir su automatine pavarų dėže

Šį pavasarį pripažintas keturių varomųjų ratų transporto priemonių gamintojas „Subaru“ ketina pristatyti daug naujienų. Kartu su patobulintais „Legacy“ ir „Outback“ modeliais, „Subaru“ pasiūlys „Lineartronic“ automatinės pavarų dėžės ir „Boxer Diesel“ variklio derinį. Pirmasis modelis, kuriame jau nuo gegužės numatyta įdiegti naująją pavarų dėžę, bus „Outback“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 1:09 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:32 PM

Taip pat sumažintos pačių automobilių kainos.

Nepaisant fakto, kad 2013 metų modelio „Subaru“ yra galingesni, sunaudoja mažiau degalų, yra atnaujinto dizaino ir netgi geresnės standartinės įrangos, kainos nebus keliamos.

Populiariojo „Subaru Outback 2,5 CVT“ kainos prasideda nuo 99,2 tūkst. litų, tai yra 3950 litų mažiau nei anksčiau.

Priemoka už „Lineartronic“ automatinę pavarų dėžę kartu su „Boxer Diesel“ varikliu yra tik 650 litų, palyginti su tokiu pačiu modeliu, tik turinčiu mechaninę pavarų dėžę.

Abu 2013-ųjų metų „Subaru“ modeliai – tiek „Legacy“, tiek „Outback“ – yra atnaujinti ir iš vidaus, ir iš išorės.

„Legacy“ modeliui suteiktas naujas priekinės dalies dizainas pabrėžiant griežtesnį ir sportiškesnį įvaizdį. Be to, ir „Outback“ modeliui suteiktas naujas priekinės dalies dizainas, panaudojant daug didesnius rūko žibintus ir taip suteikiant agresyvesnį ir griežtesnį įvaizdį automobiliui.

Abiejų automobilių salonai papuošti nauja spalva: tamsi centrinė konsolė ir juodi stipinai vaire. Rankinis stabdis perkeltas į patogesnę vietą tarp priekinių sėdynių, be to, modeliuose įdiegtas naujas elegantiškas prietaisų skydelis kartu su LED daugiafunkciniu ekranu.

Laiko patikrintas 2,5 l benzininis variklis įgavo dar 4 proc. daugiau galios, bet kuro sąnaudos dėl to nepadidėjo, netgi sumažėjo 9 proc.

Kita naujiena yra ta, kad siekiant sumažinti vartotojų kaštus, atnaujintame 2,5 benzininiame „Boxer“ variklyje bus naudojamos priežiūros nereikalaujančios sinchronizavimo grandinės.

Taip pat atnaujinta pakaba, dėl ko pagerėjo automobilio stabilumas ir šis tapo lengviau valdomas atliekant sudėtingus manevrus ar velkant sunkias priekabas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.