Ar naujieji „Peugeot“ importuotojai užvers Lietuvą šiais automobiliais?

Danijoje registruota kompamija „KW Bruun Baltic“, tapusi „Peugeot“ importuotoja visose Baltijos šalyse, tiksi deramai pristatyti šią automobilio markę visame regione. Estijoje ir Latvijoje nuo 2008 metų veikianti KWBB patvirtina, jog tai įmanoma.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 12:07 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:56 AM

Sutartis tarp anksčiau šiuos automobilius į Lietuvą importavusios bendrovės „Liondoros automobiliai“ ir „Automobiles Peugeot“ baigė galioti šių metų sausio 31 dieną ir nebuvo pratęsta.

„Gamintojo sprendimas tapo savotišku mūsų ištikimybės verslui ir mūsų gebėjimų pripažinimu. Mes tikime, kad ankstesnė patirtis ir orientuota į klientą strategija užtikrins geresnes sąlygas esamiems ir būsimiems Peugeot klientams, kaip naujo automobilio pirkimo, taip ir kokybiško tolesnio aptarnavimo klausimais“, - pasakė „KW Brun Baltic“ vykdomasis direktorius Rasmus Tali.

Tali taip pat pridūrė, kad importuotojo pakeitimas jau esamiems klientams nesukels didelių pakeitimų. Ankstesni „“Peugeot klientai, kontaktuojant su įmone, galės naudotis jau turimų atstovybių paslaugomis.

„Jau greitai mes įvesime į Lietuvos rinką daugybę naujų produktų, įvairius patrauklius pasiūlymus, susijusius su mūsų ambicingais planais padidinti Peugeot rinkos dalį ir klientų pasitenkinimą“,- pasakė Tali.

„Peugeot“ modelių eilė kartu su specialiomis versijomis jungia dabar 26 modelius. 2013 metais savo mėgėjus „Peugeot" pradžiugins 301, 2008 naujovėmis, naujomis RCZ, 208GTi, 308 bei atnaujintomis 3008 ir 5008.

Turinti 50 metų patirtį įmonė „KW Bruun“ yra oficialus „Pe“ugeot importuotojas Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Danijoje, Švedijoje ir Islandijoje, parduodantis apytiksliai 40 000 Peugeot transporto priemonių per metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.