Naujų automobilių premjeros - kitą savaitgalį „Litexpo“ rūmuose

Gegužės 10 - 12 dienomis Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiančioje automobilių, automechanikos ir laisvalaikio transporto priemonių parodpokje „ALT 2013“ laukiama nemažai naujų automobilių premjerų. Vienas didžiausių parodoje bus bendrovės „Inchcape“ stendas, gausiai užpildytas naujienomis. Būtent čia Lietuvos rinkoje debiutuos antrosios kartos visureigis „Ford Kuga“. Didesnis, talpesnis, galingesnis, tačiau ekonomiškesnis ir ekologiškesnis.

Galiniame buferyje esančių judesio daviklių pagalba naujo "Ford Kuga" bagažinę galima atidaryti kojos judesiu - tai labai patogu, kai abi rankos užimtos.<br>Gamintojas
Galiniame buferyje esančių judesio daviklių pagalba naujo "Ford Kuga" bagažinę galima atidaryti kojos judesiu - tai labai patogu, kai abi rankos užimtos.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 12:14 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:28 AM

Šiame stende išvysime ir naująjį, trečiosios kartos „Hyundai Santa Fe“ modelį, kuris kokybe neturėtų nusileisti artimiausiems konkurentams iš Vakarų Europos. Tuo įsitikinti galės ir patys parodos lankytojai: automobilį jie galės ne tik pačiupinėti, tačiau čia pat ir išbandyti.

Šalia jo – pastebimai atnaujintas, gerokai veržlesnės išvaizdos miestui pritaikytas „Fiesta“ modelis. Be premjerų „Ford“ atstovai žada publikai pristatyti ir naują automobilių kainodarą, kuri, pasak pardavėjų, automobiliams suteiks vienas geriausių kainų rinkoje.

Antroji premjera iš Pietų Korėjos: dviduris „Hyundai i30“ modelis. Planuojama, kad jam kompaniją parodoje palaikys ir brolis dvynys „Kia Pro Cee‘d“.

Dar vieną lietuvišką premjerą bus galima sutikti ir „Sostenos“ stende: tai „Renault Clio“ pagrindu sukurtas nedidelis miesto visureigis „Captur“.

Tiesa, jo pasirodymas „Litexpo“ centre bus labai ankstyvas: automobilis visos Europos, o tuo pačiu ir Lietuvos pardavimo salonuose pasirodys tik pačioje gegužės pabaigoje.

Kita „Renault“ premjera – taip pat padidinto pravažumo automobilis, tik labiau orientuotas į šeimos poreikius – atnaujintas vienatūris „Scenic Xmod“.

„Autobrava“ parodys visą gamą „Fiat“ modelių, iš kurių naujausias ir bene svarbiausias – „Panda“ modelis. Parodoje bus pristatyta visais ratais varoma jo versija, spėjusi užsitarnauti britų žurnalo „Top Gear“ metų visureigio vardą.

Devynvietis „Fiat Scudo“ pardavinėjamas Lietuvoje jau antrus metus. Tačiau tik dabar atstovai nusprendė plačiau pristatyti publikai. Priežastis – neblogas automobilis didelei šeimai kainavo per daug. Derybos su gamintojais, užtikrinusios naują, konkurencingą kainą leidžia į vienatūrį pažvelgti iš naujo.

Automobilių gamintojų atstovai svečius kvies ne tik apžiūrėti jų prekes. Lankytojai bus viliojami ir įvairiais konkursais, kurių nemažai žada „Inchcape“. Na, o „Fiat“ parodos metu pralošinės padidinto pravažumo visureigį „Freemont“. Laimingiausias šį modelį su pilnu baku turės visą savaitgalį.

Tai – tik pačios svarbiausios premjeros. Automobilių pardavėjai žada atsivežti gerokai daugiau jau pardavinėjamų modelių, kuriuos potencialūs pirkėjai čia pat, vietoje galės palyginti su konkurentų siūloma produkcija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.