Policijos automobilį pavogęs narkomanas net nenutuokė, kad yra filmuojamas (video)

Pamaskvio gyventojas Sergejus Kornevas, balandžio pabaigoje pavogęs tarnybinį kelių policijos automobilį, tapo ne tik kriminalinės kronikos antiherojumi, bet gerokai palinksmino ir „Runet“ tinklalapio lankytojus. Nieko nuostabaus: jis nė neįtarė, kad mašinoje buvo įjungta vaizdo kamera ir internete netrukus pasklido vaizdas, rodantis, kas dėjosi policijos automobilio salone.

Pagrindiniam vaizdajuostės „herojui“ išėjus iš ligoninės teks sėsti į kalėjimą.<br>"YouTube"
Pagrindiniam vaizdajuostės „herojui“ išėjus iš ligoninės teks sėsti į kalėjimą.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 4:49 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:50 AM

Beje, daugelio internautų nuomone, jauno vaikino elgesys nėra jau ir toks linksmas, juolab, kad jam poveikį darė narkotikai.

Tik gerai, kad šiuo atveju nebuvo nukentėjusiųjų. Žinoma, išskyrus pagrindinį vaizdajuostės „herojų“, kuriam išėjus iš ligoninės teks sėsti į kalėjimą.

„Paciento būklė sunki, dabartiniu metu jis reanimacijoje“, - sužinojo žurnalistai ligoninėje, į kurią vaikinas buvo atvežtas jį sulaikius.

Po atsitrenkimo sudaužęs mašiną prie įvažiavimo į tunelį po Triumfo arka, jis iššoko iš salono ir pakliuvo pro pravažiuojančio automobilio ratais.

Viskas prasidėjo nuo to, kad kelių policijos patruliai paliko tarnybinį automobilį be priežiūros Nikitsko vartų rajone. Ar ėjo pirkti cigarečių ar dėl kokio nors kito eismo įvykio - neaišku.

Nežinia iš kur atsibastęs S.Kornevas įlipo į paliktą policijos patrulių automobilį, užsiblokavo duris, parodęs mašinos savininkams nepadorų gestą.

Po to pajudėjo iš vietos. Jį mėginęs sustabdyti policininkas atsidūrė ant kapoto, bet nuo jo buvo nusviestas S.Korenevui atlikus kelis staigius manevrus mašina.

Kas vyko toliau, užfiksavo vaizdo registratorius, įrengtas salone. Iš įrašo matoma, kaip neadekvačios būsenos S.Kornevas maivosi, daro įvairias grimasas, pats sau duoda nurodymus, kaip antai : „Į dešinę!“ ir kažką nesuprantamo, bet entuziastingai šaukia.

Po kurio laiko - smūgis, išsipučia saugos pagalvės, o saugos diržų neprisirišęs vairuotojas nubloškiamas ant keleivio sėdynės. Stebėtinai greitai susivokęs kas nutiko, bet visiškai nenukentėjęs S.Kornevas spruko iš automobilio salono. Akimirka, kai jis pakliuvo po kito automobilio ratais, į įrašą nepateko.

Kai tik S.Korenevas pataisys sveikatą, jam teks atsakyti kad ir už smagų ir gerai pasibaigusį nusikaltimą pagal įstatymą. Veikiausiai klius ir aplaidiems policininkams.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.