Gegužės savaitgaliais automobilių nuoma kainuos tik 3,45 lito

Automobilių nuomos bendrovė „SIXT Lietuva“ tris gegužės savaitgalius siūlys išsinuomoti automobilį vos už 1 eurą (3,45 lito). Dvejus metus iš eilės vieną gegužės mėnesio savaitgalį bendrovė siūlydavo išsinuomoti automobilį už 1 eurą - kiekvienas norintis galėdavo nukeliauti automobiliu iki Rygos arba Talino ir grįžti atgal.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 9:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:41 AM

„Šiemet nusprendėme visiems norintiems pasiūlyti unikalią ir analogų neturinčią galimybę - net tris savaitgalius iš eilės nuomotis automobilį už 1 eurą ir keliauti tiek po Lietuvą, tiek ir po kaimynines Baltijos šalis“ - kalba bendrovės vadovas Algimantas Andrašiūnas.

Pašnekovo teigimu, imtis šios akcijos paskatino vangus lietuvių domėjimasis naujais automobiliais.

Be to, tai puiki proga visiems norintiems išmėginti naują mašiną, todėl ir buvo nuspręsta suteikti unikalią galimybę įvertinti naujo automobilio privalumus.

„Akivaizdu, kad technologijos sparčiai tobulėja: šiandien siūlomi automobiliai yra itin saugūs, taip pat sunaudoja nedaug degalų. Po ilgos žiemos atšilus orams, tai puiki proga nauju automobiliu su šeima ar draugų kompanija išsiruošti į kelionę tiek po Lietuvą, tiek ir po kaimynines Baltijos šalis“, – mano A. Andrašiūnas.

Šis nuomos pasiūlymas galioja gegužės 3 – 5, 10 – 12 ir 17 – 19 dienomis.

Automobilį už 1 eurą galima išsinuomoti penktadieniui, šeštadieniui ir sekmadieniui.

Pateikti paraišką pasinaudoti pasiūlymu gali žmonės nuo 21 metų, turintys galiojantį tarptautinį vairuotojo pažymėjimą, dvejų metų vairavimo patirtį ir kreditinę kortelę.

Pasiūlymo anketą ir taisykles galima rasti bendrovės puslapyje „Facebook“ paskyroje.

Automobilių skaičius yra ribotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.