Ar naujieji „Volvo“ sunkvežimiai sudomins pirkėjus Lietuvoje?

„Volvo“ sunkvežimių gamintojai, pristatę naujuosius „Volvo FE“ ir „Volvo FL“ modelius, didžiuojasi, kad sunkvežimio savininkas ir vairuotojas galės visą dėmesį skirti tik savo darbui, mat sunkvežimio priežiūra pasirūpins „Volvo Trucks“. Pavyzdžiui, auksinė serviso sutartis suteiks galimybę stebėti sunkvežimio techninę būklę per atstumą, todėl „Volvo“ serviso darbuotojai žinos apie tam tikrų komponentų nusidėvėjimą.

Daugelis „Volvo FE“ ir „Volvo FL“ pirkėjų savo sunkvežimius eksploatuoja ilgą laiką.<br>Gamintojas
Daugelis „Volvo FE“ ir „Volvo FL“ pirkėjų savo sunkvežimius eksploatuoja ilgą laiką.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 11:46 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:28 PM

Tai leidžia užtikrinti, jog sunkvežimio remontas bus atliktas tik tada, kai to reikės, o techninė priežiūra bus atlikta, kai sunkvežimis nebus naudojamas krovinių gabenimui.

„Nuotoliniu būdu stebėdami, kaip sunkvežimis yra naudojamas ir kaip dėvisi įvairūs komponentai, mes siekiame išvengti nedidelių problemų, dėl kurių vėliau gali tekti netikėtai sustoti kelyje“, - paaiškina „Volvo Trucks“ transporto sprendimų ekspertas Jarkko Aine.

Šio segmento klientai neperka tiesiog sunkvežimio, jie siekia įsigyti efektyvų transporto sprendimą.

„Daugelis „Volvo FE“ ir „Volvo FL“ pirkėjų savo sunkvežimius eksploatuoja ilgą laiką ir pageidauja, kad mes užtikrintume sklandų jų darbą. Jiems svarbu turėti profesionalų partnerį, kuris gali pasiūlyti aukštos kokybės sunkvežimį ir užtikrinti jo eksploataciją be rūpesčių. Klientams tai yra vienas didžiausių privalumų“, – sako „Volvo Trucks“ distribucinių ir komunalinių sunkvežimių vadybininkė Pernilla Sustovic.

Siekiant dar labiau palengvinti naudojimąsi sunkvežimiu, klientai taip pat gali pasinaudoti specialiu lizingo pasiūlymu ir kas mėnesį gauti vieną sąskaitą už visas suteiktas paslaugas.

Geresnę vairavimo patirtį užtikrina efektyvūs naujieji D5 ir D8 varikliai, pasižymintys dideliu sukimo momentu, esant žemoms apsukoms. Speciali „Volvo FL“ 12 t versija užtikrina pranašumą svorio atžvilgiu, kadangi ji yra 500 kg lengvesnė.

„Volvo FE“ siūlomas ir su degalus taupančia „I-Shift“ automatizuota pavarų dėže bei konkrečioms gabenimų užduotims pritaikyta programine įranga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.