Atnaujintas „Nissan Micra“ - gerokai linksmesnio charakterio (video)

Pasirodė smarkiai patobulintas ir atnaujintas „Micra“ modelis, kuris užima svarbią vietą „Nissan“ istorijoje ir yra bendrovės dabartinės sėkmės pagrindas. Atliktų pakeitimų neįmanoma pavadinti kosmetiniais – jie gerokai didesni ir apima daug sričių. Nors atnaujintas modelis sukurtas populiariojo ketvirtosios kartos automobilio pagrindu, vis dėlto „Nissan” jį vadina naująja „Micra”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 3:53 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:13 PM

Visiškai pakeistas naujosios „Micra” priekinės ir galinės dalių dizainas (pritaikytas lakštinis metalas). Be to, reikšmingai atnaujintas ir jos interjeras. Salone galima pastebėti naują įrangą, atnaujintą centrinę konsolę, naują apdailą ir puošybines detales, taip pat USB jungtį ir „Aux-in” lizdą garso įrangai prijungti.

Priklausomai nuo komplektacijos, automobilyje montuojama visiškai nauja komunikacijos sistema bei naujas radijo imtuvas, taip pat naujausia navigacijos sistema su platesniu jutikliniu ekranu. Kalbant apie išorę, minėtinos dvi patrauklios naujos spalvos ir nauji 15 colių lengvojo lydinio ratlankiai.

„Nissan” taip pat išplėtė šiam modeliui skirtos papildomos įrangos asortimentą, kad savininkai galėtų susikurti savo unikalią „Micra”. Atlikti patobulinimai, kurie neatsiejami nuo pripažintų šio modelio važiavimo savybių bei išskirtinio valdymo, suteikė mažiausiam „Nissan” automobiliui dar daugiau žavesio.

Tačiau pagrindiniu naujosios „Micra” charakterio bruožu ir toliau išlieka dizainas, kuriuo išsiskyrė pasirodęs pirmasis „Micra” mažylis. Šis dizainas alsuoja 30 metų istorija, kuri apima daugiau nei 6 mln. modelių.

Dėka mažo apsisukimo spindulio, naująją „Micra”, kaip ir jos pirmtakę, ne tik smagu vairuoti ir lengva statyti. Tai kartu vienas pažangiausių mažųjų automobilių rinkoje.

Šiame automobilyje komplektuojamos įrangos sąraše puikuojasi itin efektyvus tiesioginio įpurškimo benzininis variklis su kompresoriumi („DIG-S”), naujoviška stovėjimo vietos matavimo sistema (ji labai praverčia statant automobilį ankštose vietose) bei elektroninio rakto sistema, kuri leidžia nenaudojant raktelio ne tik patekti į automobilį, bet ir užvesti jo variklį.

Naujoji „Micra”, išsiskirianti atnaujinta išvaizda, įvairiais pakeitimais bei kokybės patobulinimais, sukurta prieš trejus metus Europos rinkai pristatyto sėkmingo dabartinio „Micra” modelio pagrindu. Apie šio modelio svarbą „Nissan” bendrovei byloja jo pardavimo rodikliai: tai trečiasis perkamiausias „Nissan” automobilis po „Qashqai” ir „Juke”.

„Trijų dešimtmečių paveldą perėmusi naujoji „Micra” ir toliau išlieka viso „Nissan” asortimento pagrindas... Nors tai ir mažas modelis, tačiau mes be galo didžiuojamės „Micra” ir viskuo, kas joje yra”, – teigė už mažuosius automobilius Europoje atsakingas generalinis rinkodaros vadovas Geraldine Inghamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.