Paskelbė atnaujinto „Škoda Superb“ kainas Lietuvoje

„Škoda Superb“ nuo šiol pirkėjus vilios nauju, ryškesniu dizainu, didele erdve keleiviams, dar mažesnėmis kuro sąnaudomis ir gausybe naujoviškų funkcijų. „Šis atnaujinimas padarė mūsų didžiausią modelį dar patrauklesniu. Kaip ir anksčiau, „Škoda Superb“ išlieka erdvės ir patogumo etalonu vidutinių automobilių segmente. Mes visada stengiamės savo klientams pasiūlyti šiek tiek daugiau – erdvės, komforto, vertės ir t.t.“, - teigia „Škoda Auto“ vadovas Winfriedas Vahlandas.

Čekų automobilių gamintojas suteikė savo flagmanui pastebimų dizaino ir techninių pokyčių.<br>Gamintojas
Čekų automobilių gamintojas suteikė savo flagmanui pastebimų dizaino ir techninių pokyčių.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 3:33 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:07 AM

Čekų automobilių gamintojas suteikė savo gamos flagmanui pastebimų dizaino pokyčių. Kėbulo paviršiai tapo dar lygesni, linijos dar ryškesnės, pasikeitė priekinių ir galinių žibintų forma. Tai suteikė automobiliui dar daugiau elegancijos. Interjeras taip pat buvo atnaujintas – jame į akis krenta naujos formos vairai, sėdynių užvalkalų medžiagos, nauji dekoratyvinių elementų ir spalvų deriniai.

Automobilyje apstu ir akiai nematomų pakeitimų. Ypač verta paminėti naujus variklių ir transmisijų derinius, dėl kurių reikšmingai sumažėjo degalų sąnaudos ir išmetamųjų teršalų emisija. Novatoriškų techninių funkcijų, tokių kaip naujos kartos automatinis parkavimosi asistentas ar paprasčiau valdomas liftbeko bagažinės dangtis TWINDOOR, dėka „Škoda“ modelių gamos flagmanas tapo dar patrauklesnis.

Tuo pačiu metu, naujasis „Superb“ išlaikė ir visus atributus, kurie jam pelnė populiarumą pastaruosius dvylika gamybos metų: tai daug erdvės keleiviams ir kroviniams, gausi saugos įranga, daugybė „simply clever“ sprendimų ir aukšto lygio funkcionalumas. Puikiausias to įrodymas – galinėse durelėse paslėptas skėtis, kurį galima rasti tik labai prabangiuose kitų gamintojų automobiliuose.

Atnaujintas „Superb“ pasižymi ir mažesnėmis degalų sąnaudomis nei anksčiau. Nuo šiol beveik visuose „Superb“ standartinėje komplektacijoje montuojama Start-Stop ir stabdymo energijos regeneracijos sistemos, dėl to degalų suvartojimas ir išmetamų teršalų kiekis sumažėjo iki 19%. Pati taupiausia „Superb“ gamoje - modifikacija „GreenLine“, kuri 100 km kelio sunaudoja tik 4,2 litro dyzelino, o išmetamųjų CO2 dujų kiekis - tik 109 g/km.

Atnaujintas „Sperb“ siūlomas trijų standartinių komplektacijų – „Active“, „Ambition“, „Elegance“. Pigiausias „Active“ versijos „Superb“ hečbekas su 1.4 TSI benzininiu varikliu kainuoja vos 62 460 Lt ir yra bene pigiausias vidutinės klasės automobilis rinkoje. Brangiausia - „Experience“ versija su 2.0 TDI 125 kW turbodyzeliniu varikliu, automatine DSG transmisija, visų ratų pavara ir gausybe komforto bei saugumo įrangos kainuos 119 810 Lt. Visoms versijoms siūlomas ir įspūdingas papildomos įrangos sąrašas.

Taip pat jau galima įsigyti ir atnaujintą „Superb“ versiją su universalo kėbulu. „Superb Combi“ su 1.8 TSI varikliu ir automatine transmisija turėtų patikti tiems, kurie ieško nebrangaus, ekonomiško ir talpaus automobilio. Naujos kartos 160 AG galios variklis puikiai dera su automatinės dviejų sankabų DSG pavarų dėžės veikimo parametrais. Dėl to automobilio su DSG transmisija techninės charakteristikos praktiškai nesiskiria nuo varianto su mechanine pavarų dėže, bet suteikia žymiai daugiau važiavimo komforto.

Šiais metais „Škoda“ atstovai švenčia veiklos Lietuvoje 20 metų jubiliejų. Ta proga pirkėjams bus siūlomas ribotas kiekis jubiliejinių „Škoda“ modelių, pažymėtų 20Y indeksu ir pasižyminčių gausesne komforto įranga, už kurią nereiks papildomai mokokėti. Atnaujintas „Superb“ – pirmasis modelis, turintis tokią modifikaciją. Pigiausias „Superb 20Y“ hečbekas su 1.8 TSI varikliu „Škoda“ atstovų salonuose kainuoja 69 790 Lt, o automobilis su universalo kėbulu - 73 640 Lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.