„Toyota“ plečia komercinių automobilių pasiūlą - pristato „Proace“

Birželio mėnesį „Toyota“ pristatė naują komercinį modelį „Proace“. Pirmieji pristatymai numatyti 2013 metų trečiąjį ketvirtį, kaina prasidės nuo 69 tūkstančių 690 litų. Gamintojų teigimu, tai universalus, praktiškas ir patogus automobilis su 7 kubinių metrų krovinio erdve, kurį taip patogu vairuoti kaip ir keleivinį automobilį.

Krovinio erdvės universalumas ir praktiškumas dera su jaukumu ir patogumu, sukuriamu automobilio keleiviams.<br>Gamintojas
Krovinio erdvės universalumas ir praktiškumas dera su jaukumu ir patogumu, sukuriamu automobilio keleiviams.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2013, 5:33 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:13 AM

Montuojami „Euro V“ dyzeliniai varikliai, kurių galia siekia nuo 90 iki 163 AG.

Naujasis „Toyota Proace“ bus gaminamas dviejų ilgių ir dviejų aukščių, todėl bendra kroviniui skirta vieta gali siekti 5 m3, 6 m3 arba 7 m3, priklausomai nuo konfigūracijų.

Kad furgonas būtų kuo naudingesnis ir praktiškesnis, didelės talpos krovinio erdvę galima pasiekti atstūmus vienas arba dvejas dureles šone arba gale atidarius dvigubas dureles, kurias galima pakreipti 180 laipsnių.

Šiame erdviame, universaliame skyriuje naudingoji apkrova gali siekti iki 1 200 kg, o velkamoji apkrova – iki 2 000 kg.

„Toyota Proace“ galima apibudinti kaip 3 sėdimų vietų platforminį furgoną arba 6 sėdimų vietų keleivinį automobilį.

Krovinio erdvės universalumas ir praktiškumas dera su jaukumu ir patogumu, sukuriamu automobilio keleiviams.

Pakelta sėdima vieta ir didelis langas garantuoja vairuotojui ir keleiviams patogią aplinką, prilygstančią MPV automobiliui, ir visiškai neriboja matomumo.

Visi „Proace“ modeliai paruošti Šiaurės Europos sąlygoms, be to, juose montuojama automobilio stabilumo kontrolės sistema, priekiniai rūko žibintai, priekinių žibintų valytuvai, sėdynių šildytuvai, elektriniai ir šildomi veidrodėliai, papildomas variklio šildytuvas.

Patogumo suteikia elektra valdomi langai, centrinis durelių užraktas su nuotoliniu pulteliu, reguliuojama vairo padėtis ir tokios papildomos sistemos, kaip mechaninė oro kondicionavimo sistema, garso sistema su „Bluetooth®“, kurią galima naudoti kaip mobiliojo telefono laisvųjų rankų įrangą, ir pastovaus greičio palaikymo sistema.

Kad būtų saugiau važiuoti, standartiškai montuojami stabdžių antiblokavimo sistema (ABS) su elektrine stabdymo jėgos paskirstymo sistema, automobilio stabilumo kontrolės sistema (VSC) ir artimųjų šviesų žibintai, be to, gali būti montuojama „Toyota Traction Select“ sistema, kuri pagerina sukibimą ir suteikia saugumo vairuojant prasto oro sąlygomis, kai stipriai lyja, šąla arba sninga.

Naujoji „Toyota PROACE“ bus parduodama su efektyvia dyzeline galios sistema, kuri atitinka naujausius „Euro V“ emisijos reikalavimus.

1,6 l variklis (90 AG/180 Nm) komplektuojamas su 5 pavarų mechanine transmisija, o dviem 2,0 l varikliams (128 AG/320 Nm ir 163 AG/340 Nm) pritaikytos 6 pavarų mechaninės greičių dėžės. 163 AG/340 Nm variklis gali būti komplektuojamas su 6 pavarų automatine transmisija.

„Toyota PROACE“ bako talpa yra 80 litrų, tad su 2,0 l 128 AG arba 2,0 l 163 AG dyzeliniu varikliu galima nuvažiuoti apie 1 250 km atstumą be pakartotinio užpildymo*.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.