Rusijos turtuoliai papuošė „Bentley“ lietuviškais numeriais

Monako Kunigaikštystės gatvėmis riedantis oranžinės spalvos „Bentley Continental GT“ priverčia atsigręžti į šion turtuolių šalin iš Lietuvos užklydusius atvykėlius, mat mašiną puošia Lietuvoje išduoti išskirtiniai registracijos numeriai.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jun 27, 2013, 5:37 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:39 AM

Kas mėgaujasi prabanga šio greituolio salone?

Pirmą kartą „Bentley Continental GT“ Lietuvoje buvo užregistruotas 2004 metais, jis priklauso Vilniuje įsikūrusiai bendrovei SNS, kurios savininkai iki 2006 metų buvo Rusijos turtuoliai broliai Sergejus ir Nikolajus Sarkisovai.

Tarp šimto turtingiausių Rusijos verslininkų minimi broliai Lietuvos sostinėje valdė verslo kompleksą „31/1 Plaza“ — pastatą Vilniaus ir Islandijos gatvių kampe.

2008-aisias bendrovės SNS atstovai pranešė, kad senoviniam pastatui įsigyti ir rekonstruoti buvo išleista apie 70 mln. litų. SNS išskirtinį statinį įsigijo iš Gruzijos verslininko.

Pasak broliams Sarkisovams artimų šaltinių, jie didžiąją laiko dalį praleidžia Monake. 

Vokietijoje panašus automobilis kainuoja apie 50 tūkst. eurų (172,5 tūkst. litų), tačiau šis „Bentley“ buvo patobulintas Kaune veikiančioje įmonėje „Elite Motors“, todėl jo kaina gali būti beveik dvigubai didesnė. Savininkai automobilio artimiausiu metu parduoti neketina.

„Bentley“ kėbulas Kaune buvo perdažytas „Orange Flame“ spalva, perdažyti ratlankiai, priekiniame buferyje įstatytos „Mansory“ grotelės.

„Bentley“ salone – juodos ir oranžinės spalvos oda, įrengti šviečiantys vidiniai slenksčiai, patiesti kilimėliai su oranžine siūle. Vairaratis ir stogas aptrauktas „Alcantara“ medžiaga.

Bendrovės „Elite Motors“ direktorius Robertas Kundrotas pranešė, kad verslininkų „Bentley“ buvo patobulintas prieš porą metų. Meistrai neskubėdami dirbo tris mėnesius, tačiau panašų skubų užsakymą sugebėtų atlikti ir per mėnesį. Kodėl Lietuvoje apie šį „Bentley“ nėra girdėję net didžiausi automobilių žinovai?

„Lietuvoje jo turbūt niekas ir nepamatys. Galbūt automobilis atvažiuotų tik tuomet, jeigu savininkai sumanytų „Bentley“ dar patobulinti“, – svarstė R. Kundrotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.