H. Jackmanas į filmo premjerą atvažiavo „Audi R8“

Londono kino Meka laikomoje Lečesterio aikštėje, kurioje sutelkti didžiausi ir garsiausi Londono kino teatrai, įvyko kino filmo „Ernis“ (The Wolverine) premjera.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-18 11:41, atnaujinta 2018-03-02 22:55

Pagrindinį vaidmenį atliekantis australų aktorius Hughas Jackmanas į šį išskirtinį kino seansą buvo iškilmingai atvežtas sportiniu automobiliu „Audi R8“.

Kitos filmo „Ernis“ žvaigždės - Will Yun Lee, Rila Fukushima, Tao Okamoto, Famke Janssen ir režisierius Jamesas Mangoldas į premjerą atvyko ištaigingais „Audi A8s“ limuzinais.

Be kviestinės publikos premjeroje buvo ir neįprastas svečias – dar vienas superautomobilis „Audi R8“. Jis puikavosi ant specialaus šalia raudonojo kilimo suręsto postamento. Šią garbingą vietą Audi R8 užėmė neatsitiktinai.

Vokiškų automobilių gamintojo rinkodaros specialistai jau daugelį metų teikia „Audi“ automobilius kino filmams. Šio prekės ženklo automobiliai jau „vaidino“ filmuose „Geležinis žmogus“, „Asmens sargybinis“, seriale „Liežuvautoja“ ir kituose.

Filme „Ernis“ šiuo automobiliu važinėjo pagrindinis veikėjas – ko gero garsiausias iksmenų (X-Men) visatos herojus. Patekęs į šių laikų Japoniją ir netekęs savo stebuklingųjų galių, jis turi kovoti ne tik su galingais priešininkais, bet ir su savo pasąmonės demonais.

Pirmą kartą gyvenime toks pažeidžiamas, išsekintas kovų su pavojingais priešais, palūžęs nuo psichologinės įtampos, jis privalės apsispręsti: mirti ar gyventi amžinai.

Nuo liepos 25 dienos Didžiosios Britanijos kino teatruose pradedamą masiškai demonstruoti kino filmą lydi bendra kino statytojų „20th Century Fox“ ir „Audi AG“ bendrovės reklaminė kampanija.

Galingasis R8 - ne vienintelis „Audi“, rodomas naujojoje kino juostoje. Čia dar važinėja bei neįtikėtinus triukus atlieka „Audi A8 L“ ir tam pačiam koncernui priklausančio italų motociklų gamintojo „Ducati“ motociklas „Ducati Diavel“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.