Trečiosios kartos „Seat Leon“ pasiekė Lietuvą

Pirmieji naujos kartos „Seat Leon“ automobiliai jau demonstruojami atstovų salone. „Volkswagen“ koncernui priklausančio gamintojo kompaktiškas hečbekas Europoje pardavinėjamas nuo pavasario.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:51 AM

Ispanijoje ir Didžiojoje Britanijoje šis modelis jau paskelbtas metų automobiliu. Ispaniškos markės automobilius importuojančios bendrovės „Autojuta“ generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė, tvirtino, kad trečiosios kartos „Leon“ domisi ir lietuviai.

Techniškai šis automobilis panašus į „Audi A3” ir septintos kartos „Volkswagen Golf“. Pigiausia „Reference“ versija su benzininiu varikliu kainuos nuo 52 tūkst. 764 litų, o modeliai su dyzeliniais varikliais kainuos nuo 60 tūkst. 494 litų.

„Kainos konkurencingos ir manau mes galime pakovoti kompaktinių hečbekų rinkoje,“ – sako Nerijus Gečas, „Seat“ automobilių pardavimo vadovas.

Tai jau trečioji „Seat Leon“ karta. Pirmą kartą naujos kartos automobilis debiutavo Paryžiaus automobilių parodoje pernai rudenį, o prekyba juo Europoje startavo šių metų pavasarį.

Automobiliai gaminami Martorelio gamykloje Barselonoje, Ispanijoje.

Trečios kartos „Seat Leon“ yra pirmas kompaktinės klasės automobilis pasaulyje, kurio pirkėjai gali užsisakyti priekinius trumpųjų ir ilgųjų šviesų LED žibintus. Tokie žibintai montuojami prabangiausiose komplektacijose arba gali būti užsakomi už papildomą kainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.