Savaitgalį Prancūziją sukaustė eismo spūstys

Po savaitgalio prancūzams nebebaisios ir pirmadienio ryto spūstys keliuose. Šeštadienį šalies gatves bei greitkelius buvo paralyžiavusios didžiausios spūstys šįmet, nes jas užplūdo tūkstančiai atostogautojų ir užsienio turistų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2013, 11:19 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:00 AM

Dalis ruožų net buvo pavadinti juodaisiais, mat mašinos praktiškai nejudėjo. Transporto srautus prižiūrinti valstybinė agentūra „Bison Fute“ įspėjo paryžiečius nevažiuoti iš namų iki šeštadienio pietų, o vykstančius greitkeliais įspėjo vengti didžiausių sankryžų visą šeštadienį, rašo thelocal.fr.

Nepaisant to, daugybė žmonių spūstyse praleido visą dieną. Rugpjūtis Vakarų Europoje tradiciškai yra atostogų mėnuo. Todėl greitkelius apgulė ne tik iš miestų sprunkantys prancūzai, bet ir britai, olandai ir kitų šalių turistai, norintys pagulėti prie jūros ar pailsėti provansiškose sodybose.

Eismo prižiūrėtojus neramino liepos pradžioje išaugęs tragiškų nelaimių skaičius kai ilsėtis išvažiavo pirmieji atostogautojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.