Kraupioje avarijoje išgyveno vos prieš akimirką gimęs kūdikis

Viena iš laimingiausių dienų jauniems tėvams galėjo tapti baisia tragedija, bet Švedijoje gyvenančiai šeimai gimęs kūdikis iš tiesų atėjo į pasaulį po laiminga žvaigžde.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 11:09 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:23 AM

Vos gimusi mergaitė po kelių akimirkų išgyveno avariją, kai automobilis, kuriuo jos mama buvo vežama į ligoninę gimdyti, nusirito nuo kelio ir apsivertė keturis kartus.

Mergaitės tėvas Mokhlesas Raheema pirmadienį vakare vežė sąrėmių skausmus kenčiančią žmoną į ligoninę Gavlėje. Kartu važiavo ir du vyresni poros vaikai. Tačiau jie nespėjo pasiekti ligoninės ir moteris pagimdė mergaitę automobilyje.

M.Raheema pasakojo Švedijos televizijai tik akimirką nusisukęs nuo kelio pasižiūrėti į žmoną, bet susijaudinęs vyras neišlaikė vairo tiesiai. Automobilis nuslydo nuo kelio ir vertėsi keturis kartus.

„Ji man pasakė: „ji lenda lauk, ji lenda lauk“, - sakė vyras reporteriams. - Pamačiau, kaip mano dukra išlindo ir nukrito galva į grindis.“

Išblaškytas netikėto dukters gimimo M. Raheema įvairavo į griovį. Automobiliui nustojus vartytis jis pamatė, kad žmona ir ant galinės sėdynės sėdėję vaikai sąmoningi, tačiau ką tik gimusios dukrelės nebuvo matyti.

Galiausiai vyras rado kūdikį po priekine sėdyne. „Paėmiau ją ir priglaudžiau prie savęs. Ji verkė“, - prisiminė tėvas.

Mergaitės mama Samaher Mezban patvirtino, kad dukra buvo visa sužalota.

Pravažiuojantys vairuotojai iškvietė greitąją ir visa šeima buvo nugabenta į ligoninę. Tėvai ir vyresni vaikai nesusižeidė, o kūdikis stabilios būklės, gydomas.

Taip pat M.Raheema atsiprašė savo draugo, kad suniokojo pasiskolintą automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.