Lietuvoje pasirodė naujas „Jeep Grand Cherokee“

Didelių visureigių gerbėjai Lietuvoje sulaukė svarbių naujienų – į mūsų šalį jau atgabentas 2014 metų „Jeep Grand Cherokee“ modelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:22 AM

Daugiau nei prieš du dešimtmečius pirmą kartą pristatytas ir iki šiol daugiausiai apdovanojimų sulaukęs didelis visureigis pasižymi nauju išorės ir vidaus dizainu, pažangiausiomis technologijomis bei, svarbiausia, nauja aštuonių pavarų automatine pavarų dėže.

Gamintojo teigimu, kai pirmą kartą „Jeep Grand Cherokee“ pasirodė rinkoje, jis įkūnijo laisvės, autentiškumo, nuotykių ir aistros vertybes. Naujosios kartos „Grand Cherokee“ nenutolo nuo tradicinių modelio bruožų.

Amerikietiškas charakteris

„Su naujuoju „Grand Cherokee“ galima pajusti laisvę sunkiai pravažiuojamose vietose, būti reprezentatyviais darbo metu ir moderniais laisvalaikio metu. Visa tai - dėl išskirtinių jo galios, komforto, inovacijų ir pravažumo savybių. Tikimės, jog tikrieji šių amerikietiškų automobilių gerbėjai nepraleis progos įsitikinti, kad „Grand Cherokee“ gali pranokti net ir pats save“, - sakė šios markės automobilius importuojančios įmonės „Autobrava“ direktorius Renaldas Gineika.

Naujas „Grand Cherokee“ išorės ir vidaus dizainas – vienas ryškiausių ir greičiausiai pastebimų naujojo modelio pokyčių, lyginant su jo pirmtaku. „Grand Cherokee“ turi naujus biksenoninius priekinius žibintus su LED dienos šviesos žibintais (DRLs), naujo dizaino ratus ir komplektuojami su skirtingais vidaus bei išorės spalvų deriniais.

Didžiausia naujiena – 8 laipsnių pavarų dėžė

Šio visureigio interjeras - rankų darbo. Jam panaudota „Natura Plus“ oda ir ypatingos kokybės mediena naujajam „Jeep“ modeliui suteikia daugiau rafinuotumo, o naujas trijų stipinų vairas padeda sukurti išskirtinį charakterį.

Didesnį „Grand Cherokee“ manevringumą, komfortą bei stabilumą važiuojant įvairios dangos keliais užtikrina visiškai nauja standartinėje komplektacijoje esanti aštuonių pavarų automatinė pavarų dėžė. Ji taip pat prisideda prie mažesnių degalų sąnaudų, CO2 kiekio, pagerina pagreitį bei užtikrina sklandesnį ir greitesnį pavarų perjungimą.

Tikras visureigis

„Grand Cherokee“, kaip ir kiti „Jeep“ modeliai, pasižymi geromis pravažumo savybėmis, kurias užtikrina trys keturių varomųjų ratų sistemos - „Quadra-Trac II“, „Quadra-Drive II“ ir „SRT-exclusive Quadra-Trac“, taip pat „Jeep Quadra-Lift“ hidraulinė važiuoklė ir „Selec-Terrain“ bei „Selec-Track“ sukibimo valdymo sistemos. Puikias sportinio važiavimo savybes itin gerai padeda pajusti „Jeep Grand Cherokee SRT“ modelis, išvystantis iki 470 AG.

„Grand Cherokee“ taip pat siūlo pažangiausius saugos elementus - atnaujintą priekinio susidūrimo detektorių su smūgio sušvelnintoju ir visiškai naują „Selec-Speed Control“ sistemą. Jos abi papildo ir taip jau gausias automobilio standartines aktyvias bei pasyvias saugos sistemas.

Viduje gausu elektronikos

Naujajame „Jeep Grand Cherokee“ siūlomas ir naujas informacinių pramogų turinys, kurį suteikia naujoji balsu valdoma „UConnect“ sistema su 8.4 colių jutiklinių ekranu bei palydovine navigacijos sistema ir 7 colių TFT valdomas klasterinis ekranas, kuris yra tikra naujovė šiam prekės ženklui. Išskirtinio aukščiausios klasės „Grand Cherokee Summit“ ir „Grand Cherokee SRT“ modelių pirkėjai galės mėgautis ir 825 vatų „Harman Kardon“ erdvinio garso sistema su devyniolika moderniausių garsiakalbių.

Naujasis „Jeep“ modelis siūlomas pasirinktinai su „Laredo“, „Limited“, „Overland“ ir SRT apdailos lygiais. Šių modelių asorimentą taip pat papildė ir išskirtinis aukščiausios klasės „Summit“ modelis. Naujojo „Jeep Grand Cherokee“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 152,5 tūkst. litų.

Nuo 1992 m., kuomet pasirodė pirmasis „Jeep Grand Cherokee“, visame pasaulyje jau parduota beveik 5 milijonai vienetų šio modelio automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.