Suomis Kauno centre automobiliu betono bloką perskėlė į tris dalis

Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, šeštadienį prasidėjo Europos šonaslydžio serijos „Drift All Stars“ treniruotės. Prie starto linijos susirinko 35 dalyviai iš įvairių šalių su spalvingais ir rėksmingais slydimo šonu pasirodymams sukurtais automobiliais.

Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Staškutė

Aug 10, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:51 AM

Nepaisant prognozuoto lietaus, Kaune švietė saulė, o tai reiškia, kad besitreniruojantys sportininkai apdovanojo žiūrovus įspūdingais vaizdais ir svylančių padangų kvapu.

Nemalonumų neišvengė šonaslydžio žvaigždė iš Suomijos Juha Rintanenas. Jis paslydęs dulkėtoje trasos dalyje trenkėsi į betono bloką ir suskaldė jį į tris dalis. Nuo smūgio lūžo „Nissan 200SX“ važiuoklės detalės, taigi suomis grįžo į techninės priežiūros zoną taisyti mašinos.

Su blokais susipažino ir lietuvis Darius Kepežinskas bei jauniausias starto rikiuotes dalyvis, keturiolikmetis airis Jackas Shanahanas. Vaikinas nesusižeidė, bet jo „Nissan 180SX“ teks rimtai taisyti.

Visiems kitiems dalyviams, tarp jų ir dešimčiai lietuvių, susipažinti su trasa sekėsi gana gerai. Didžiausias išbandymas centrinėje Kauno gatvėje sportininkų laukia sekmadienį, kai vyks varžybos dėl aukščiausių apdovanojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.