„Maserati“ viduryje gatvės pastačiusi mergina: „Jie pavydi“

Jauna mergina nesugebėjo rasti laisvos vietos biuro aikštelėje, taigi pasistatė 370 tūkst. litų vertės „Maserati Granturismo“ tiesiog viduryje gatvės, ant dvigubos ištisinės linijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 5:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:52 PM

Apie tokį išsišokimą Kinijos pietvakarių mieste Chongqinge pranešė pasipiktinę praeiviai.

Kai 22 metų amžiaus vairuotojai policijos pareigūnas paaiškino, kad atsainiai pastatytas automobilis supykdė gyventojus, ji tik atšovė, kad žmonės jai pavydi automobilio, rašo dailymail.co.uk.

Neseniai mokslus baigusi ir praktikante vienoje įmonėje dirbanti Xiao Xu aiškino pareigūnui, kad ji buvo priversta pastatyti mašiną viduryje gatvės, nes biuro garažas buvo pilnas. Mergina tikino, kad ji pastatė mašiną šalia kelių kitų taip pat pastatytų automobilių, bet nesugebėjo paaiškinti, kodėl niekas tų kitų automobilių nematė.

X.Xu tvirtino, kad „Maserati“ priklauso jos močiutei ir mergina automobilį tik pasiskolino. Nepaisant to, pareigūnas merginos nepasigailėjo ir išrašė jai baudos kvitą.

Sceną stebėjusi vietinė gyventoja Xing Wao svarstė, kodėl jauna vairuotoja nusprendė taip užkimšti gatvę. „Taip automobilį pastatęs žmogus tikriausiai kilęs iš turtingos ir įtakingos šeimos ir yra pripratęs, kad viskas eitųsi taip, kaip jis nori. Taisyklės ir įstatymai tokiems negalioja“, - sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.